Pentru 30 de minute lumea s-a oprit în loc pe Facebook şi a privit cum un pepene explodează după ce a fost prins în sute de benzi elastice [VIDEO]

10.04.2016
BuzFeed a reuşit o realizare extraordinară în weekend: 800.000 de oameni au privit live pe Facebook cum doi angajaţi ai publicaţiei au făcut un pepene verde să „explodeze” după ce au înfăşurat în jurul lui sute de benzi elastice. 
 
A fost poate cel mai ridicol lucru transmis până acum folosind noua funcţie Facebook Live, dar un PR stunt extrem de reuşit. 
 
 
Aceasta este cea mai urmărită transmisie live efectuată prin intermediul Facebook până acum. 
 
 
Cei doi angajaţi ai BuzzFeed se aşteptau ca pepenele, botezat „Giselle” să explodeze după 475 de benzi, dar acest lucru nu s-a întâmplat. Abia la banda cu numărul 642 au început să se audă zgomote, iar la banda cu numărul 692 s-a produs explozia. 
 
Experimentul arată cum poate fi folosit, într-un mod inedit, noul serviciu Facebook Live de către branduri pentru a atrage atenţia consumatorilor. 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult