RCS & RDS a mărit spaţiul de stocare în Digi Storage la 1TB

RCS & RDS a mărit spaţiul de stocare în Digi Storage la 1TB

Abonaţii RCS & RDS au un nou motiv de bucurie, serviciul Digi Storage având acum şi opţiune pentru 1TB spaţiu de stocare, disponibil clienţilor Digi Net la un tarif accesibil.

Disponibil şi în variante cu 20GB/50GB spaţiu de stocare gratuit, oferit abonaţilor la serviciile de internet fix Fiberlink 500 şi Fiberlink 1000, serviciul Digi Storage oferă opţiuni pentru 100GB, 150GB, 300GB şi acum 1000GB, accesibili de pe orice PC, smartphone sau tabletă conectată la internet. Sincronizarea datelor între dispozitive este asigurată cu ajutorul unei aplicaţii client, disponibilă în versiuni pentru PC-uri Windows, Linux, Mac OS X, respectiv dispozitive mobile bazate pe Android, iOS şi Windows Phone.

RCS & RDS a mărit spaţiul de stocare în Digi Storage la 1TB

Interfaţa web Digi Storage este un alt punct de acces în contul Digi Storage, de unde clienţii pot descărca aplicaţia Digi Storage pentru PC. Pentru dispozitivele mobile cu sistem de operare Android, iOS şi Windows Phone, aplicaţia se poate descărca gratuit din magazinele Google, Apple sau Windows Store.

La capitolul servicii conexe, aplicaţia Digi Storage SIM Backup oferă utilziatorilor posibilitatea de a-şi salva numerele de telefon şi mesajele din telefonul mobil în contul personal Digi Storage, precum şi opţiunea a importa ulterior datele în dispozitivul mobil.

Disponibilă la un tarif de 30 Lei/lună (TVA inclus), opţiunea pentru 1TB spaţiu Digi Storage oferă cel mai bun raport cost/GB din ofertă (3 bani per GB), singura alternativă comparabilă fiind pachetul cu abonament Microsoft Office 365, oferit cu 1TB spaţiu de stocare în contul OneDrive la un tarif de 6,99 dolari/lună. Însă oferta făcută de RCS & RDS abonaţilor săi vine cu un atu importat, datele stocate pe servere locale putând fi descărcate la viteze de până la 400 Mbps, comparabil unui hard disk extern conectat direct la portul USB 3.0 al calculatorului. 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult