RCS & RDS reduce tarifele la serviciile de internet Digi Net Fiberlink şi creşte viteza de upload la 500 Mbps

RCS & RDS reduce tarifele la serviciile de internet Digi Net Fiberlink şi creşte viteza de upload la 500 Mbps

RCS & RDS a redus cu 10% tarifele abonamentelor Net Fiberlink şi în acelaşi timp a crescut vitezele de transfer oferite utilizatorilor.

Dezvoltarea infrastructurii şi investiţiile în tehnologii noi au reprezentat întotdeauna o prioritate pentru a oferi servicii adaptate cerinţelor clienţilor noştri şi de a da valoare pentru preţul plătit. Clienţii aleg compania RCS & RDS ca furnizor de servicii de internet pentru calitatea şi performanţa serviciilor, pentru flexibilitatea pe care o oferim în personalizarea pachetelor, pentru acoperire, precum şi pentru deschiderea pe care o avem de a extinde serviciile pornind de la cerinţele generate de evoluţia rapidă a pieţei. Noile preţuri pentru serviciile Digi Net Fiberlink 500 şi 1000 sunt de acum mai accesibile pentru toate categoriile de consumatori.” spune Valentin Popoviciu, Vicepreşedinte RCS & RDS.

Astfel, vitezele de upload disponibile la pachetul Digi Net Fiberlink 300 sunt de până la 150 Mbps, pentru Digi Net Fiberlink 500 de până la 250 Mbps şi pentru Digi Net Fiberlink 1000 de până la 500 Mbps şi se aplică clienţilor noi şi existenţi. În acelaşi timp, compania reduce cu peste 10% tarifele serviciului de internet Digi Net, atât pentru clienţii noi care contractează acum unul dintre abonamentele Digi Net Fiberlink 500 sau Digi Net Fiberlink 1000, dar şi pentru clienţii existenţi dacă solicită schimbarea tipului de abonament sau îşi prelungesc contractul existent.

 

Tip serviciu

Viteză de până la:

Spaţiu de stocare
Digi Storage inclus

Tarif lunar

(TVA inclus)

Download

Upload

Digi Net Fiberlink 300

300 Mbps

150 Mbps

 

28 Lei

 

Digi Net Fiberlink 500

500 Mbps

250 Mbps

20 GB

 

34 Lei

 

Digi Net Fiberlink 1000

1000 Mbps

500 Mbps

50 GB

 

39 Lei

 

 

Astfel, clienţii noi vor plăti pentru pachetul Digi Net Fiberlink 500 34 lei/lună (TVA inclus), redus de la 39 lei, respectiv 39 lei/lună pentru Digi Net Fiberlink 1000 de la 45 lei/lună tariful anterior. 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult