RCS&RDS reduce de la 5 la 4 euro pe lună tariful planului “Digi Mobil Optim”

RCS&RDS reduce de la 5 la 4 euro pe lună tariful planului “Digi Mobil Optim”

Continuând războiul preţurilor cu operatorii de telefonie mobilă, RCS&RDS a redus preţul abonamentului “Digi Mobil Optim” la un minim istoric pe piaţa locală de comunicaţii, oferind clienţilor săi apeluri nelimitate în orice reţea cu doar 4 euro pe lună.

Pentru a beneficia de planul “Digi Mobil Optim” la tariful de 4 euro doritorii trebuie să devină clienţi fideli ai RCS&RDS, cumpărând două asemenea abonamente. În plus, aceştia trebuie să folosească şi serviciile de internet fix şi TV (cablu sau satelit) ale companiei de comunicaţii.

“Începând de astăzi, 3 septembrie, preţul abonamentului Digi Mobil Optim Nelimitat, scade de la 5 euro la 4 euro/lună (TVA inclus).Reducerea tarifului de la 5 euro la 4 euro/lună (TVA inclus) se aplică tuturor clienţilor persoane fizice care optează pentru cel puţin două abonamente Digi Mobil Optim Nelimitat şi sunt clienţi la serviciile de internet Digi Net şi televiziune Digi TV Cablu sau Satelit”

RCS&RDS reduce de la 5 la 4 euro pe lună tariful planului “Digi Mobil Optim”

Potrivit unor dezvăluiri neoficiale făcute de diverşi utilizatori pe forumuri, RCS&RDS a lansat noua ofertă ca o replică adresată operatorului de telefonie mobilă Cosmote, care ar fi propus clienţilor săi ale căror contracte sunt pe cale să expire un abonament cu apeluri nelimitate la suma de 5 euro, egalând astfel oferta extrem de agresivă a operatorului de cablu.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult