S-a lansat Facebook App Center, pentru telefoane Android şi iOS

08.06.2012
S-a lansat Facebook App Center, pentru telefoane Android şi iOS

Facebook App Center debutează cu o ofertă de peste 600 aplicaţii, compatibile cu telefoane mobile bazate pe Android şi iOS.

S-a lansat Facebook App Center, pentru telefoane Android şi iOS

Noul app center este disponibil atât din versiunea mobilă a portalului Facebook, cât şi din website-ul pentru PC-uri desktop, de unde utilizatorii pot alege aplicaţii interesante pe care să le descarce pe telefonul mobil.

Facebook App Center - pagina principală

Odată instalate, aplicaţiile preferate sunt prezentate apoi şi prietenilor de pe Facebook, într-o listă cu recomandări afişată în partea dreaptă a interfeţei App Center. Suplimentar, Facebook a realizat şi un ghid adresat dezvoltatorilor de aplicaţii, în care detaliază modalităţile prin care aceştia îşi pot promova creaţiile în faţa unui public mai numeros.

Facebook App Center - listarea unei aplicaţii

Aparent, lansarea noului Facebook App Center pregăteşte terenul pentru alte schimbări importante, aduse utilizatorilor de produse Apple care fac trecerea la versiunea iOS 6 a sistemului de operare pentru tablete şi telefoane inteligente. Conform ultimelor zvonuri, iOS 6 va fi puternic integrat cu serviciile reţelei Facebook, incluse în meniurile aplicaţiilor şi afectând direct funcţionalitatea acestora.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult