Serviciul pentru apeluri video Google Allo va avea şi interfaţă web

24.02.2017
Serviciul pentru apeluri video Google Allo va avea şi interfaţă web

Gratuit şi foarte simplu de folosit, Google Allo a reuşit să atragă până acum doar un număr restrâns de adepţi, utilizatori de telefoane cu Android şi iOS. Din fericire, limitarea privind asocierea unui singur dispozitiv va dispărea curând, Google Allo urmând să primească şi interfaţă web accesibilă inclusiv utilizatorilor de PC-uri.

Dezvăluită cu o captură de ecran, noua interfaţă accesibilă direct din web browser nu se abate prea mult de la formatul adoptat în aplicaţia pentru mobil, profitând doar de spaţiul mai mare disponibil pentru afişare.

Astfel, utilizatorii Google Allo vor putea selecta contacte dintr-o listă afişată în stânga ecranului, insera emoticoane şi stickere in firul de conversaţie, respectiv accesa serviciile Google Assistant.

Rămâne de văzut cum va rezolva Google problema folosirii mai multor dispozitive asociate aceluiaşi cont de utilizator, identificat până acum pe baza numărului de telefon mobil. Cert este că introducerea opţiuni pentru accesarea serviciilor Google Allo direct din web browser, permiţând sesiuni de apeluri video între PC şi telefonul mobil, nu poate decât să crească baza de potenţiali utilizatori.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult