Telekom introduce oferta GigaDay pentru cartele preplătite, cu 30 GB trafic de date 4G la preţ de 5 euro

11.04.2017
Telekom introduce oferta GigaDay pentru cartele preplătite, cu 30 GB trafic de date 4G la preţ de 5 euro

Telekom Romania lansează campania #Netliberare, oferind acces la Internet şi beneficii extinse de comunicare, la tarife începând cu 5 euro credit lunar. Bonusul GigaDay se acordă zilnic, câte 1 GB de net pe zi, şi se adaugă beneficiilor incluse în opţiunile de bază, astfel că un utilizator al serviciilor prepaid beneficiază lunar de până la 38 GB de trafic de date naţional la viteze 4G.

Totodată, Telekom introduce un nou portofoliu de opţiuni la Cartela Telekom, cu beneficii extinse: trafic lunar de date mobile de până la 10 ori mai mare faţă de opţiunile existente până acum, la viteze 4G, şi până la de două ori mai multe minute naţionale sau internaţionale în reţelele fixe sau SMS-uri naţionale. Astfel, utilizatorii Cartelei Telekom au la dispoziţie 4 opţiuni, cu preţuri între 5 şi 8 Euro credit pe 30 de zile, ce includ nelimitat minute şi SMS-uri în reţelele Telekom, trafic gratuit în WhatsApp şi în Message+, până la 8 GB trafic de date 4G, până la 2000 de minute naţionale sau internaţionale în reţelele fixe sau SMS-uri naţionale şi până la 300 de minute internaţionale către reţelele mobile.

Internet TV este un nou concept comercial al serviciului de televiziune din oferta Telekom, care le aduce clienţilor toate meciurile UEFA Champions League şi UEFA Europa League, alături de numeroase competiţii sportive îndrăgite, LIVE şi în format HD, pe care aceştia le pot urmări oriunde şi oricând, pe toate ecranele – pe televizor sau pe laptop, tabletă sau smartphone, cu serviciul Telekom TV Web&Mobile şi aplicaţia Telekom TV. Serviciul Internet TV este disponibil începând de la 5 euro / lună, achiziţionat într-un pachet promoţional împreună cu serviciul de Internet fix, care aduce utilizatorilor viteze de net de până la 1 Gbps. De exemplu, clienţii pot achiziţiona pachetul TELEVIZIUNE S + INTERNET M la 10 euro / lună (TVA inclus), sau pachetul TELEVIZIUNE S + INTERNET L la 12 euro / lună (TVA inclus). În plus, în cadrul ofertei promoţionale, clienţii vor primi primele două luni de abonament gratuite la pachetul de servicii şi acces 12 luni în platforma Eurosport Player, fără costuri suplimentare.

Pentru clienţii care deţin şi servicii fixe de la Telekom, noua ofertă specială aduce abonamente de mobil la tarife promoţionale începând cu 5 euro / lună (TVA inclus) şi 50 GB trafic de date pentru video streaming în aplicaţia mobilă Telekom TV. În plus, clienţii beneficiază de trafic de date lunar de 1,6 GB, la viteze 4G, inclus în abonamentul de servicii mobile, minute naţionale nelimitate, minute şi SMS-uri în reţea nelimitate şi 100 de minute internaţionale. Prin aplicaţia mobilă Telekom TV clienţii se vor bucura de televiziune direct pe telefonul mobil, putând viziona cele mai importante competiţii sportive transmise în exclusivitate de Telekom, filmele şi documentarele preferate.

De asemenea, clienţii care aleg să se porteze în reţeaua Telekom se pot bucura de o gamă largă de smartphone-uri care pot fi achiziţionate la 1 leu, împreună cu un abonament de servicii mobile din oferta de portare: Samsung Galaxy J3 2016, Samsung Galaxy J5 2016, Samsung Galaxy J7 2016, Samsung Galaxy A3 2017, Samsung Galaxy A5 2017.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult