Un nou site pentru adulţi va dona bani de fiecare dată când utilizatorii fac acest lucru

Un nou site pentru adulţi va dona bani de fiecare dată când utilizatorii fac acest lucru
Un nou site pentru adulţi, numit IJustCame.org, promite să doneze bani în scopuri caritabile de fiecare dată când un utilizator se masturbează urmărind unul dintre clipurile găzduite pe platformă. Banii vor fi donaţi de companii prin intermediul site-ului. 
 
IJustCame.org a fost fondat de doi studenţi de la Stanford. Cei doi spun că le-a venit ideea după o noapte de petreceri şi beţie. Fondatorii site-ului admit că nu pot verifica dacă un utilizator s-a masturbat după ce a vizionat un clip, dar presupun că acest lucru s-a întâmplat.
 
Citeşte şi: Un popular site pentru adulţi a lansat clipuri speciale pentru utilizatorii nevăzători sau care au probleme cu vederea
 
Dacă un utilizator a avut orgasm, acesta trebuie să apese butonul „IJustCame” asociat clipului video. Lângă acesta se va afla reclama şi logo-ul companiei care face donaţia. Există şi reguli: oamenii pot apăsa butonul doar de două ori pe zi, iar o apăsare se poate face la cel puţin 15 minute după prima. 
 
 
Banii vor merge la trei fundaţii: The Movember (care susţine cercetarea în domeniul cancerului la prostată şi testicule), Ovarian Cancer Research Fund şi Joyful Heart Foundation (care ajută victimele atacurilor sexuale). 
 
Versiunea privată a site-ului a strâns deja, într-un timp foarte scurt, 1.000 de dolari pentru donaţii. 
 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult