Un tânăr a fost arestat după ce s-a dat drept femeie timp de 5 ani pe Facebook pentru a obţine imagini indecente de la utilizatori bărbaţi

Mai mult de 80 de tineri au fost păcăliţi pe Facebook de un student în vârstă de 19 ani, care s-a dat pe reţeaua de socializare drept o femeie atractivă. 
 
Thomas Pryce şi-a setat mai multe conturi false de Facebook şi a început să se împrietenească cu tineri şi minori pe platforma de socializare online. El le-a cerut acestora poze nud şi i-a determinat să întreprindă acte sexuale în faţa camerei. Unele din aceste clipuri, înregistrate de tânăr, au fost găsite la domiciliul acestuia. Pryce le oferea victimelor la rândul său imagini cu femei goale, pretinzând că acele conturi le aparţin acestora. 
 
 
Pryce a fost prins după ce mama uneia dintre victime a aflat despre activitatea copilului său pe Facebook şi a alertat poliţia. Potrivit autorităţilor, suspectul l-a ameninţat pe minor că va publica online pozele indecente primite de la el dacă acesta rupe legătura cu el pe Facebook. Pryce a fost arestat, iar în urma anchetei s-a descoperit că folosea identităţi false pe Facebook de mai mult de cinci ani. 
 
Thomas Pryce riscă acum să petreacă câţiva ani după gratii. 
publicitate
închide
Pasionat de gadgeturi? Şi noi!
Vrei să primeşti primul cele mai noi ştiri despre gadgeturile care îţi îmbunătăţesc viaţa zilnic?
Abonează-te la newsletter-ul Go4it şi fii sigur că eşti la curent cu tot ce e nou în IT&C.
Nu uita să-ţi verifici adresa de e-mail şi să confirmi abonarea printr-un click pe link-ul din mail-ul primit .
Sunt deja abonat