YouTube oferă redare la 60 fps şi pentru canalele Live Stream

YouTube oferă redare la 60 fps şi pentru canalele Live Stream

După ce în toamna anului trecut a permis tuturor utilizatorilor să încarce clipuri filmate la 60 cadre pe secundă, YouTube aplică acum acelaşi tratament şi pentru canalele Live Stream, permiţând utilizatorilor să urmărească sesiunile de jocuri şi alte competiţii transmise în timp real la un nivel de claritate superior.

Încă aflat la stadiu preliminar, suportul pentru redarea formatelor 720p60 şi 1080p60 în sesiuni Live Streaming este activat doar în web browsere compatibile HTML5, restul dispozitivelor primind fluxuri video la 30 cadre pe secundă.

YouTube oferă redare la 60 cadre pe secundă şi pentru canalele Live Stream

Suportul HTML 5 necesar pentru redarea noilor formate video va fi adăugat şi aplicaţiei YouTube, permiţând vizionarea fluxurilor live stream la 60 fps şi de pe tablete şi telefoane mobile compatibile. În afară de redare, noua versiune YouTube va permite inclusiv derularea transmisiunii aflată în desfăşurare pentru a revedea secvenţe interesante, respectiv dublarea vitezei de redare pentru a trece mai repede de fazele neinteresante.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult