Battlefield 4 – ciuruit din naştere (review)

Battlefield 4 - ciuruit din naştere (review)

Battelefield 4, cea de-a  doisprezecea iteraţie a celebrei serii pornite în anul 2002 cu jocul Battlefield 2142, este fără îndoială una dintre cele mai aşteptate apariţii  din acest an. Venind după succesul răsunător cunoscut în urmă cu doi ani de jocul Battlefield 3, noua creaţie a studioului DICE este întâmpinată de un public foarte exigent şi cu aşteptări cel puţin la nivelul predecesorului său.

Cu aşa o miză, suedezii nu au riscat prea mult, decizând să includă pentru Battlefield 4 atât un mod de joc multiplayer cât şi single player, iar acţiunea să fie plasată cam în aceeaşi perioadă, încât multe din armele şi vehiculele întâlnite în Battlefield 3 să fie preluate într-o formă mai mult sau mai puţin schimbată şi de jocul cu numărul 4.

Modul single player ne pune în pielea sergentului Daniel Recker, membru al unei echipe militare speciale numită Tombstone. In anul 2020, la câţiva ani după terminarea războiului cu Iranul, SUA se confruntă cu o nouă problemă  – tensiuni foarte mari în relaţia cu Rusia ce risă să declanşeze un mega război cu implicaţii globale.

Citeşte mai departe Battlefield 4 Review: ciuruit din naştere pe Go4games.ro.

Battlefield 4 - click pentru mai multe imagini

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult