Descoperire bizară făcută prin intermediul Pokémon Go: Doi jucători au dat peste o femeie dezbrăcată care vandaliza o biserică

18.07.2016
Până acum jucătorii de Pokémon Go au făcut mai multe descoperiri şocante, printre care se numără şi două cadavre. Seria de întâmplări bizare în care au fost implicaţi utilizatori ai aplicaţiei continuă. Doi tineri care vânau pokémon în Connecticut au ajuns la o biserică şi au dat peste o femeie dezbracată care vandaliza o statuie a Maicii Domnului. 
 
Citeşte şi: Jocul Pokémon Go este disponibil oficial în România
 
Femeia a mai răsturnat bănci, a aruncat gunoi în vasul pentru botezuri şi a stricat mai multe surse de iluminat de la biserica St. Luke din Westport. 
 
 
Potrivit poliţiştilor, acuzata are 40 de ani şi suferă, probabil, de probleme mentale. Femeia a fost dusă la spital pentru o evaluare psihologică pentru a se vedea dacă poate fi trasă la răspundere pentru faptele sale. 
 
Pokémon Go este disponibil oficial în România şi poate fi descărcat din magazinele de aplicaţii Google Play Store şi Apple App Store. Jocul este gratuit, dar utilizatorii pot cumpăra, în interiorul aplicaţiei, diverse elemente, care costă între 5 şi 500 de lei. Pokémon Go este compatibil cu dispozitivele Android care au cel puţin 2 GB memorie RAM şi rulează Android 4.4 sau o versiune mai nouă.
 
Celelalte ţări şi teritorii în care aplicaţia a fost lansată sunt: Austria, Belgia, Bulgaria, Croaţia, Cipru, Cehia, Danemarca, Estonia, Finlanda, Grecia, Groenlanda, Ungaria, Islanda, Irlanda, Letonia, Lituania, Luxemburg, Malta, Olanda, Norvegia, Polonia, Slovacia, Slovenia, Suedia şi Elveţia.
 
Pokémon Go reprezintă o colaborare între companie şi firmele Niantic (dezvoltator de jocuri bazate pe realitate augmentată) şi Pokémon Company (care încasează aproximativ 30% din veniturile generate de joc). Compania japoneză Nintendo este acţionară la ambele entităţi. 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult