Far Cry Primal – Preview exclusiv

27.01.2016
Far Cry Primal -  Preview exclusiv

Go4games, singura publicaţie din România invitată să încerce o versiune jucabilă Far Cry Primal în cadrul unui eveniment organizat de Ubisoft în capitala Marii Britanii, oferă o prezentare pe larg a unuia dintre cele mai spectaculoase jocuri care vor vedea lumina zilei în cursul acestui an.

Creaţie a studioului Ubisoft Montreal, Far Cry Primal a fost conceput exclusiv pentru modul single player, povestea primând în faţa celorlalte elemente ale jocului.

Far Cry Primal

Acţiunea din Far Cry Primal are loc în tărâmul Oros, plasat în Europa centrală, cu 10 000 de ani înaintea erei noastre. Pe lângă crearea unui mediu de joc arătos, cu dealuri, văi, peşteri, ape curgătoare, păduri etc., Ubisoft a oferit o atenţie sporită şi autenticităţii, mai ales în ceea ce priveşte locuitorii acestui tărâm. În aventurile din Far Cry Primal, vom întâlni trei triburi: Wenja, din rândurile cărora face parte Takkar, Udam (canibali foarte periculoşi) şi Izila, o comunitate mai avansată, ce venerează focul şi puterile acestuia.

Pentru fiecare dintre acestea, Ubisoft a recreat dialecte ale limbajului proto-indo-european, toate replicile din joc fiind înregistrate şi redate în aceste limbi exotice, ce pot părea ciudate la prima audiţie. Totuşi, acest aspect adaugă o notă accentuată de originalitate jocului, chiar dacă te forţează, în majoritatea timpului, să citeşti subtitrările pentru a înţelege ce se întâmplă în joc. Totuşi, acţiunea desfăsurându-se în Europa, limbajul folosit împrumută elemente din mai multe limbi populare ale bătrânului continent, unele cuvinte folosite sunând destul de asemănător cu corespondentele lor din română (urs, spre exemplu, sau tigri = tigru).

Află mai multe despre noul joc Far Cry Primal, precum şi data la care va fi lansat oficial, din materialul publicat pe Go4Games.ro.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult