(P) Black Friday începe la ALTEX, cu reduceri de până la 70%

(P) Black Friday începe la ALTEX, cu reduceri de până la 70%

Bucureşti, 12 noiembrie 2014 – ALTEX, cel mai mare retailer electro – IT din România, dă startul promoţiilor de Black Friday în toate magazinele ALTEX şi pe www.altex.ro. Începând de joi, 13 noiembrie, clienţii se vor bucura de reduceri de până la 70% la peste 1000 de produse din toate categoriile: TV, laptopuri, tablete, telefoane, electrocasnice mari şi mici, sisteme audio şi jocuri. Campania promoţională este valabilă în limita stocurilor disponibile.

„Începem Black Friday mai devreme pentru a oferi posibilitatea clienţilor noştri să se bucure mai repede de produsul dorit. În plus faţă de preţul cel mai mic pe care îl pot găsi la noi, important este şi ce înseamnă aceste produse pentru clienţii noştri – o viaţă mai uşoară, mai amuzantă, plină de bucurii alături de cei dragi. Prin urmare am pregătit o ofertă vastă, astfel încât cei care ne vizitează să poată testa şi compara produsele. De asemenea, specialiştii noştri le vor oferi toate informaţiile necesare pentru a lua decizia corectă”, au declarat reprezentanţi ALTEX.

La fel ca la ediţiile anterioare Black Friday, ALTEX România vine cu reduceri importante, în plus faţă de preţurile cele mai mici din piaţă cu care clienţii sunt deja obişnuiţi. De asemenea, au fost asigurate stocuri suficiente astfel încât aceştia să poată achiziţiona produsele din ofertă în toată această perioadă. Nu în ultimul rând, clienţii au la dispoziţie servicii cu valoare adăugată, care îmbunătăţesc experienţa la achiziţionare.


Despre ALTEX  România
ALTEX România este liderul pieţei româneşti de retail cu produse electrocasnice, electronice, IT, comunicaţii şi multimedia. Prin reţeaua naţională de peste 92 de magazine aflate în cele mai importante oraşe din ţară şi magazinul online www.altex.ro, ALTEX oferă clienţilor o gamă variată de produse inovatoare, la cele mai avantajoase preţuri, susţinute de soluţii optime de finanţare. În fiecare zi, cei aproximativ 2000 de angajaţi ai companiei sunt dedicaţi livrării de soluţii tehnologice de ultimă generaţie, care facilitează accesul consumatorilor la informaţie, divertisment şi comunicare.

Conform sondajului Best Buy Award Survey 2013/2014 derulat de organizaţia elveţiană ICERTIAS  utilizatorii din România au ales ALTEX drept lider al secţiunii electro-IT pentru cel mai bun raport calitate-preţ în categoriile electrocasnice pentru bucatarie şi electronice. De asemenea, ALTEX este liderul categoriei Electronic Chain în topul Trusted Brand publicat de Reader’s Digest.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News