Pro Evolution Soccer 2014 – trailer de prezentare şi detalii oficiale

04.06.2013
Pro Evolution Soccer 2014  - trailer de prezentare şi detalii oficiale

Pro Evolution Soccer 2014 tocmai a fost anunţat oficial de japonezii de la Konami, în răspuns la ameninţarea venită din partea jocului FIFA 14. Echipa din Tokyo promite o adevărată revoluţie în cadrul seriei, posibilă prin folosirea unui motor grafic complet nou şi noi tehnologii pentru dictarea dinamicii de joc.

Motorul grafic FOX Engine, folosit deja pentru jocul Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, a permis implementarea noului sistem True Ball Tech, accentul urmând a fi pus pe realismul simulării mişcărilor balonului, precum şi pe modul în care fotbaliştii vor interacţiona cu acesta. Astfel, în PES 2014 jucătorii vor avea controlul complet asupra unghiurilor şi plasării fotbaliştilor, facilitând astfel preluările spectaculoase pe piept sau devierile rapide, dintr-o singură atingere.

Motion Animation Stability System (M.A.S.S.) este răspunsul dat de Konami pentru motorul fizic Player Impact engine din seria FIFA. Japonezii se laudă că M.A.S.S. va simula mult mai realist impactul dintre doi sau mai mulţi jucători de pe teren, fără a folosi seturi de animaţii predefinite aşa cum face concurenţa.

Vezi trailerul de prezentare şi află mai multe detalii despre jocul Pro Evolution Soccer 2014 din materialul publicat pe Go4games.ro.

Pro Evolution Soccer 2014  - click pentru galeria de imagini

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult