Review: Diablo 3 Reaper of Souls

04.04.2014
Review: Diablo 3 Reaper of Souls

Jocul lansat acum doi ani a primit numeroase plângeri din partea fanilor, cei de la Blizzard aflându-se într-o continuă urmărire a formulei de joc ideale. Pe lângă multe modificări şi update-uri aduse jocului original, Diablo 3 primeşte acum şi un al cincilea act al poveştii, sub forma expansion pack numit Reaper of Souls.

Cu un antagonist în persoana Îngerului Morţii (Malthael), ce pune mâna pe soulstone-ul în care erau ferecate esenţele tuturor demonilor importanţi (inclusiv Diablo), precum şi numeroase locaţii clasice din universul Diablo, Reaper of Souls vine ca o extensie naturală a celui mai recent patch pentru Diablo III. 

Însă Diablo III: Reaper of Souls nu înseamnă doar o continuare a poveştii din Diablo III. Noul expansion vine cu un nou mod de joc – Adventure Mode, care poate fi accesat după finalizarea campaniei. Ei bine, Adventure Mode este cadoul celor de la Blizzard pentru maniacii looting-ului. Hărţile şi waypoint-urile sunt deblocate încă de la început, iar quest-urile din campanie sunt înlocuite de o serie de obiective generate aleatoriu (de genul omoară X monştri, curăţă nivelul de boşi sau elimină toţi inamicii dintr-un nivel).

Citeşte mai departe Diablo 3 Reaper of Souls Review: nimeni nu poate opri moartea pe Go4games.ro

Diablo 3 Reaper of Souls

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult