Un nou joc cu maşini – Need for Speed: Rivals

24.05.2013
Un nou joc cu maşini - Need for Speed: Rivals

Electronic Arts lansează un nou joc din seria NFS, denumit Need for Speed: Rivals. Acesta pune în lumina reflectoarelor două tabere rivale care îşi dispută întâietatea concurând într-o lume de joc deschisă, numită Redview County. Jucătorii vor lua parte la curse ilegale de maşini, din care nu vor lipsi urmăririle cu poliţia.

Obiectivul este realizarea de manevre şi acrobaţii cât mai riscante, câştigând astfel Speedpoints. Cu cât adunăm mai multe Speedpoints, cu atât vom fi mai căutaţi de poliţie. Din tabăra opusă, poliţiştii vor fi nevoiţi să lucreze împreună pentru a pune la punct capcanele necesare în vederea stopării curselor ilegale.

Jucătorul va avea de ales de partea cărei tabere doreşte să concureze, urmând să-i fie puse la dispoziţie numeroase gadget-uri pentru upgrade: turbo boost, aparate de bruiaj sau EMP-uri (pentru şoferii de curse) and shockwave-uri, roadblock-uri sau elicoptere (pentru poliţişti).

NFS: Rivals va marca reîntoarcerea bolizilor Ferrari în seria Need for Speed (inclusiv modelul Ferrari F12berlinetta). Nu va lipsi nici componenta online, implementată cu ajutorul sistemului Autolog, care va monitoriza şi compara performanţele cu cele ale prietenilor. Avem totuşi şi o noutate, denumită AllDrive, care va permite tranziţia instantanee între modurile de joc single şi multiplayer.

Vezi trailerul video şi află data de lansare pentru noul joc Need for Speed: Rivals, din materialul publicat pe Go4games.ro.

Need for Speed: Rivals - click pentru galeria de imagini

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult