World of Warcraft pe propriul iPhone

10.07.2007
World of Warcraft pe propriul iPhone

iPhone-ul va câştiga probabil şi mai mulţi fani atunci când milioanele de utilizatori de World of Warcraft vor afla că joculeţul lor preferat merge şi pe telefonul celor de la Apple, după cum ni se arată în acest scurt clip video.

Cum ar fi să te loghezi în joc direct de pe iPhone şi să te învârţi prin Ironforge utilizându-ţi doar degetele plimbate pe ecranul tactil de 3,5″ al iPhone-ului? Frumos, dar există un mic impediment: WOW nu se poate juca direct pe iPhone dar se poate juca pe iPhone. Cum aşa? E simplu. E nevoie de una bucată computer pe care se rulează World of Warcraft, una bucată Apple iPhone şi software-ul Telekinesis, ce permite streamingul informaţiilor de pe calculator pe telefon.

WOW pe iPhone

Totuşi, este interesant că iPhone-ul permite rularea WOW-ului, chiar şi folosind acest mic artificiu. Interfaţa tactilă vă va da însă foarte multe bătăi de cap, fiind destul de dificil de controlat personajul doar cu două degete şi fără bătrânul dar atât de folositorul mouse. Oricum, fanii WOW din România pot butona liniştiţi, căci pâna la apariţia iPhone-ului la noi mai e de aşteptat.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News