Asus ROG G750 – noua maşinărie pentru pasionaţii de jocuri

04.06.2013
Asus ROG G750 - noua maşinărie pentru pasionaţii de jocuri

Odată cu apariţia procesoarelor Intel Haswell ne aşteptam ca marea majoritate a producătorilor de portabile să ne prezinte implementările lor. Segmentul laptopurilor pentru jocuri este unul special şi aici ne aşteptăm să vedem ce-i mai bun din oferta de procesoare şi plăci video mobile. Asus are un nou model pregătit pentru anul acesta. Este vorba despre G750, care face parte din seria de produse ROG destinate utilizatorilor pasionaţi de performanţa în jocuri. Denumirea ne spune că acest portabil are un ecran de 17.3” şi nu va fi chiar atât de uşor de plimbat dintr-o parte într-alta. Din fericire, producătorul oferă pentru el un rucsac special.

Asus ROG G750

Ecranul lui Asus G750 va avea o rezoluţie full HD şi va suporta imagini 3D stereoscopice. Ochelarii compatibili nu lipsesc din pachet. Unul din procesoarele cu care va intra pe piaţă va fi Intel Core i7-4600HQ, tactat la 2,4 GHz. Pe lista de specificaţii mai găsim 8 GB sau 16 GB RAM, stocare HDD în RAID de până la 2 TB sau un SSD şi plăcile video Nvidia GeForce GTX 770M şi GeForce GTX 780M. Sunetul este şi el important pentru jucători, aşa că producătorul a integrat un amplificator audio dedicat pentru căşti.

Butoanele direcţionale separate

Din punct de vedere al construcţiei, laptopul aduce puţin cu modelele Lamborghini lansate în trecut, însă are o carcasă neagră, mată. El este relativ subţire pentru un laptop de gaming. Am apreciat mult faptul că Asus a modificat tastatura veche şi în cazul lui G750 a pus tastele direcţionale în afara blocului principal de butoane. Sperăm să vă putem face cunoştinţă cu Asus G750 cât mai curând, pentru a vedea împreună ce nivel de performanţă oferă cele mai rapide procesoare şi plăci video din segmentul mobil.

Un amplificator dedicat pentru căşti

Urmărește Go4IT.ro pe Google News