Google va lansa Pixelbook, un Chromebook cu design 2-in-1 şi preţ piperat

20.09.2017
Google va lansa Pixelbook, un Chromebook cu design 2-in-1 şi preţ piperat

Google pregăteşte extinderea gamei de produse Pixel cu un nou model Chromebook gândit să concureze la gama premium cu produsele Microsoft Surface.

Botezat Pixelbook, dispozitivul bazat pe Chrome OS ia forma unui laptop ultraportabil prevăzut cu balama dublu-articulată, care permite plierea ecranului de spatele carcasei pentru folosirea în modul tabletă.

Cu preţ de pornire de 1200 dolari în varianta cu 128GB spaţiu de stocare, Pixelbook va fi oferit împreună cu un Stylus personalizat, disponibil însă ca accesoriu opţional la preţul de 100 dolari. Cumpărătorii care doresc mai mult spaţiu de stocare vor trebui să scoată din buzunar suma de 1400 dolari pentru modelul cu SSD de 256GB, respectiv 1750 dolari pentru cel cu 512GB.

Pixelbook este primul laptop din gama Pixel după scoaterea din producţie a modelului Chromebook Pixel 2 la jumătatea anului trecut. Din păcate, pentru imagini de prezentare şi lista completă cu specificaţii va trebui să aşteptăm evenimentul oficial de lansare, pregătit pentru data de 4 octombrie.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult