HP a lansat „cel mai subţire laptop pe care lumea l-a văzut”

05.04.2016
HP a lansat „cel mai subţire laptop pe care lumea l-a văzut”
HP a lansat Spectre 13.3, „cel mai subţire laptop pe care lumea l-a văzut”, potrivit companiei. Dispozitivul are o grosime de doar 10,4 mm, cam cât a unei baterii AAA. 
 
Noul laptop premium de la HP costă, fără a include taxele, între 1.170 şi 1.250 de dolari, în funcţie de configuraţie. În ciuda grosimii, HP Spectre 13.3 are o autonomie a bateriei de până la 9,45 ore. 
 
Citeşte şi: Huawei P9 va folosi lentile foto Leica Summarit
 
 
Carcasa laptopului este realizată din aluminiu anodizat în partea de sus şi fibră de carbon în partea de jos. Computerul cântăreşte puţin peste 1 Kg, dispune de ecran Full HD (care nu este tactil) protejat de sticlă Gorilla şi are difuzoare Bang & Olufsen. 
 
 
Sistemul include procesor Intel Core i5 sau Core i7 de generaţia a şasea, 8 GB memorie RAM şi capacitate de stocare internă de 512 GB pe SSD. Noul Spectre încorporează trei porturi USB Type-C, dintre care două suportă Thunderbolt. 
 
Precomenzile pentru HP Spectre 13.3 vor începe pe 25 aprilie, potrivit HP. 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult