Lenovo sărbătoreşte 25 de ani de ThinkPad dezvăluind o versiune modernă a primului ThinkPad lansat în anul 1992

Lansat pe 5 octombrie 1992, modelul original ThinkPad 700C a folosit un design conceput de Richard Sapper şi tehnologie dezvoltată de Yamato Labs din Japonia. 700C a devenit în doar câteva luni un simbol al statutului, fiind deţinut de preşedinţi şi directori generali.

Designul ThinkPad creează o relaţie puternică între formă şi funcţionalitate, combinând o estetică sofisticată, o experienţă de utilizare atent concepută şi o tehnologie renumită pentru a oferi produse superioare”, a declarat David Hill, fost Chief Design Officer, Lenovo. “La 25 de ani de la introducerea modelului original 700C, cel mai recent model X1 Carbon este uşor recognoscibil ca fiind un ThinkPad”.

Ediţia aniversară 25 de ani de ThinkPad este un laptop modern, dar cu trăsături „retro” emblematice, cum ar fi tastatura clasică iluminată cu şapte rânduri, butoane de volum dedicate, numeroase LED-uri şi un logo multicolor. Dincolo de designul afişat la exterior, portabilul este prevăzut cu procesor Intel Core i7-7500U, placă grafică NVIDIA GeForce 940MX şi ecran Full HD tactil de 14”, depăşind cu mult performanţele modelului original 700C.

închide
Pasionat de gadgeturi? Şi noi!
Vrei să primeşti primul cele mai noi ştiri despre gadgeturile care îţi îmbunătăţesc viaţa zilnic?
Abonează-te la newsletter-ul Go4it şi fii sigur că eşti la curent cu tot ce e nou în IT&C.
Nu uita să-ţi verifici adresa de e-mail şi să confirmi abonarea printr-un click pe link-ul din mail-ul primit .
Sunt deja abonat