Noile Panasonic Toughbook – autonomie “business”, rezistenţă pe măsură

13.11.2007
Noile Panasonic Toughbook – autonomie “business”, rezistenţă pe măsură

Panasonic a anunţat noile calculatoare portabile Toughbook, dedicate în special oamenilor de afaceri. Acestea sunt ultra-portabilul W7 (1.36 Kg, display de 12.1”), tablet-ul T7 (1.5 Kg, acelaşi ecran) şi notebook-ul slim Y7, ce cântăreşte 1.68 Kg şi dispune de un display mai generos, de 14.1”.

De ce business? Şapte, până la nouă ore de autonomie (în cazul lui T7), carcasă rezistentă dintr-un aliaj metalic care garantează funcţionarea produsului chiar dacă l-ai scăpat de la o înălţime de 30 cm, în timp ce protecţia datelor de pe harddisk este asigurată la şocuri şi mai puternice (de la aproape un metru).

Panasonic Toughbook Noile Toughbook au în componenţă procesoare performante Core 2 Duo. Ultra-portabilul W7 şi tableta T7 beneficiază de asemenea procesoare tactate la 1 GHz (U7500), iar Y7 este livrat cu modelul Intel L7600 (1.6 GHz). Memoria RAM preinstalată este de 1 GB DDR2, iar capacitatea de stocare se limitează la 80 GB.

Acestor notebook-uri nu le lipseşte nici conectivitatea prin Bluetooth sau Wi-Fi, iar inscripţionarea discurilor se face cu ajutorul unităţilor optice DVD-Writer Dual Layer.

Preţurile nu sunt pentru orice buzunar, Panasonic a stabilit la 2100 $ costul pentru Toughbook W7 şi T7, in timp ce pentru Y7 a ridicat ştacheta la 2500 $. Începând cu decembrie, le poţi comanda.

Panasonic Toughbook W7

Urmărește Go4IT.ro pe Google News