Acer lansează un ecran pentru gaming cu diagonală 65” şi suport Nvdia G-SYNC

Acer lansează un ecran pentru gaming cu diagonală 65” şi suport Nvdia G-SYNC

Parte de gama Acer Predator de accesorii pentru gaming, noul ecran cu rată de refresh la 120Hz poate reda imagini cu rezoluţie UHD 4K pe o diagonală de  65”.

Mare cât un televizor, dar cu dotări specifice mai degrabă monitoarelor pentru gaming, noul BFG Predator include suport pentru tehnologia NVIDIA G-SYNC, putând reda imagini cursive sincronizând framerate-ul plăcii video cu rata de actualizare a ecranului.

Pe lista facilităţilor oferite intră şi capabilităţi de streaming NVIDIA SHIELD, pentru a reda filme şi emisiuni TV la calitate 4K HDR.

În ciuda suprafeţei uriaşe, ecranul poate atinge o luminozitate maximă de 1000 nits, mai mult decât suficient pentru a viziona în condiţii optime filme HDR. Completând reţeta, sistemul local dimming asigură un nivel de negru superior, întunecând selectiv iluminarea LED pentru a evidenţia porţiunile întunecoase din imagine.

O telecomandă integrată şi un controller de gaming oferă navigare uşoară şi acces la filme şi emisiuni TV de la cele mai populare aplicaţii de streaming. Întreaga experienţă poate fi controlată prin voce, datorită suportului pentru Google Assistant, care permite, de asemenea, controlul inteligent al casei.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult