Acer ne tentează cu monitoare LCD Ferrari

03.10.2008
Acer ne tentează cu monitoare LCD Ferrari

Acer şi Ferrari te fac să renunţi la monitorul inexpresiv de pe biroul tău. Când ai brand-ul scuderiei italiene în faţă, deja simţi că faci parte din lumea bună, eşti dedicat trup şi suflet Marelui Circ. Monitorul Acer F-22bid aduce mai degrabă cu un LCD TV de ultimă generaţie, având un finisaj negru lucios superb, cu logo-ul Ferrari tronând într-o poziţie ultra-centrală, lângă panoul de control.

Caracteristicile sale nu sunt ieşite din comun, poate doar contrastul de 20.000:1 să aibă un oarecare ecou în mintea ta. Rezoluţia este comună display-urilor de 22 inch, şi anume 1680 x 1050 pixeli, la fel şi luminozitatea: 300 cd/m2. Acer F-22bid permite conectarea a diverse surse video, prin port-urile DVI, VGA sau HDMI.

Acer a decis să producă doar 500 de astfel de exemplare. Aşadar, avem de a face cu o ediţie limitată şi nu cred că tocmai noi vom fi norocoşii care să admire o asemenea frumuseţe. Cu toate acestea, speranţe există. Acer F-22bid se găseşte de vânzare în magazinele online din străinătate, mai precis la newegg.com, la un preţ de 310 $.

Acer Ferrari F-22bid

Urmărește Go4IT.ro pe Google News