AOC prezintă două noi monitoare de gaming din seria AGON, cu rezoluţie WQHD şi rată de refresh la 144 Hz şi 165 Hz

28.07.2016
AOC prezintă două noi monitoare de gaming din seria AGON, cu rezoluţie WQHD şi rată de refresh la 144 Hz şi 165 Hz

Cu diagonală 24”, monitoarele AGON AG241QG şi AGON AG241QX promit imagini de înaltă claritate, redate folosind rezoluţia 2560×1440 pixeli. Ambele modele vizează în special gamerii entuziasti şi competitivi.

Parte din seria premium AOC AGON, AG241QC pune la dispoziţie un ecran bazat pe tehnologie TN, suportând rată de refresh la 165 Hz şi timp de răspuns 1 ms. Monitorul suportă tehnologia NVIDIA G-SYNC şi NVIDIA ULMB, permiţând obţinerea unei imagini fără efect de sacadare sau efect de blur indiferent de framerate-ul generat de placa video.

Modelul AG241QX se diferenţiază prin suportul pentru rata de refresh la 144 Hz şi tehnologia AMD Adaptive-Sync.

Mulţumită AOC Ergo Dial Base disponibil atât pe AG241QG, cât şi pe AG241QX, utilizatorii pot să ajusteze ecranul în funcţie de nevoile lor personale şi pentru a garanta rezistenţa în sesiunile lungi de gaming. Aceste funcţii includ ajustarea pe înălţime, precum şi opţiuni pentru înclinare şi rotire.

Prezentă atât la AG241Qg, cât şi la AG241QX, tehnologia Flickerfree elimină efectul de pâlpâire a imaginii întâlnit la unele monitoare de generaţie mai veche, reducând astfel disconfortul ochilor şi oboseala. Util la folosirea pe timp de noapte, modul Low Blue Light optimizează imaginea reducând lumina albastră fără să sacrifice calitatea culorii, diminuând astfel oboseala resimţită la nivelul ochilor.

Printre caracteristicile noilor monitoare AGON se mai numără Low Input Lag, AOC Shadow Control şi AOC Game Mode Presets – disponibile pe keypad-ul special. În timp ce Low Input Lag se asigură că executarea comenzilor gamerilor are loc fără întârziere, AOC Shadow Control furnizează o ajustare rapidă a contrastului pentru o vizualizare cât mai bună a zonelor de identificare, nepunând în pericol zonele ecranului deja bine echilibrate. AOC Settings KeyPad este perfect pentru comutarea între varietatea de setări ale imaginii.

Monitorul AOC AGON AG241QX va fi disponibil începând cu august 2016 la preţul de 2009 lei, iar AOC AGON AG241QG la preţul de 2679 lei, o lună mai târziu, în septembrie 2016.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult