ASUS lansează ROG Swift PG27UQ, un monitor 4K UHD cu rată de refresh la 144 Hz

ASUS Republic of Gamers prezintă monitorul Swift PG27UQ, cu diagonală 27" şi rezoluţie 4K UHD (3840 x 2160 pixeli). Modelul foloseşte un ecran cu tehnologie  Quantum-dot şi rată de refesh la 144Hz, pentru o experienţă de gaming superioară monitoarelor 4K obişnuite.

ASUS PG27UQ are un vârf de luminozitate de 1000cd/m² şi contrast ridicat, respectiv suport pentru tehnologia G-SYNC, oferind o experienţă de joc mai fluidă prin sincronizarea imaginii transmisă de placa video cu rata de împrospătare a ecranului.

PG27UQ se adresează entuziaştilor şi jucătorilor profesionişti,  oferind un  gameplay rapid şi precis fără probleme legate de latenţe şi neclarităţi, astfel că utilizatorii pot obţine un avantaj competitiv în jocurile FPS (first-person shooters), simulatoare auto, simulatoare sportive sau cele de strategie în timp real.

Monitorul ROG Swift PG27UQ dispune de două porturi DisplayPort 1.4 şi un port HDMI pentru redarea conţinutului 4K UHD, respectiv conectivitate flexibilă.

Tehnologii High Dynamic Range şi Quantum Dot

Monitoarele cu NVIDIA G-SYNC High Dynamic Range (HDR) oferă o luminozitate apropiată de ceea ce ochiul uman poate experimenta şi o gamă de culori mai largă decât monitoarele tradiţionale. ROG Swift PG27UQ integrează tehnologie G-SYNC HDR cu vârfuri de luminozitate de câteva ori mai mari faţă de cele ale unui ecran standard. Iluminarea cu LED-uri este controlată în mod dinamic pe 384 de zone, oferind un contrast mai ridicat şi scene întunecate mai apropiate de realitate. Tehnologia Quantum-dot furnizează imagini mai luminoase şi suportă standardul de culoare DCI-P3 din industria cinematografică. DCI-P3 are o gamă de culori cu 25% mai largă decât sRGB, redând culori naturale. Tehnologia IPS asigură unghiuri largi de vizualizare, astfel că nu există o degradare a culorilor atunci când monitorul este privit din poziţii extreme.

Monitorul ROG Swift PG27UQ dispune de două porturi DisplayPort 1.4 şi un port HDMI pentru redarea conţinutului 4K UHD. 

închide
Pasionat de gadgeturi? Şi noi!
Vrei să primeşti primul cele mai noi ştiri despre gadgeturile care îţi îmbunătăţesc viaţa zilnic?
Abonează-te la newsletter-ul Go4it şi fii sigur că eşti la curent cu tot ce e nou în IT&C.
Nu uita să-ţi verifici adresa de e-mail şi să confirmi abonarea printr-un click pe link-ul din mail-ul primit .
Sunt deja abonat