BenQ lansează noi monitoare cu design elegant şi preţuri accesibile

28.08.2017
BenQ lansează noi monitoare cu design elegant şi preţuri accesibile

BenQ completează seria de monitoare G80 cu patru noi modele recomandate prin designul elegant şi o serie de tehnologii menite să ofere utilizatorului confort în utilizare.

BenQ GW2480, GL2580H, GL2580HM şi GW2780 au diagonale de la 24” la 27” şi folosesc rezoluţia Full HD 1080p. Pentru modelele dotate cu ecran IPS, GW2480 şi GW2780, utilizatorul va beneficia de unghiuri de vizualizare largi, la 178˚ H/V, în timp ce pasionaţii de gaming beneficia de timpul de răspuns redus la 2ms, obţinut cu ajutorul unui panou LCD cu tehnologie TN, integrat pe modelele GL2580HM şi GL2580H.

Seria de monitoare G80 încorporează cele mai noi concepte de design oferite de BenQ,” a declarat Conway Lee, preşedinte BenQ Corporation. “Design-ul simplu, dar atractiv, reuşeşte să sublinieze perfect funcţionalitatea excelentă în viaţa de zi cu zi, atât la birou cât şi acasă.”

Monitoarele din seria G80 se prezintă cu un design minimalist, folosind carcasă cu finisaje premium şi textură rezistentă la zgârieturi. Toate cele patru monitoare sunt echipate cu o ramă subţire, de 6.6 mm grosime, permiţând utilizarea în configuraţii multi-monitor.

Seria G80 oferă şi un sistem ascuns de management al cablurilor, camuflat în standul monitorului.

Toate cele patru modele ale seriei includ tehnologiile Low Blue Light şi Flicker-Free, ajutând la îmbunătăţirea comfortului vizual pe durata utilizării. Cu ajutorul tehnologiei Low Blue Light, se reduc efectele negative produse de spectrul de lumină albastră emis de ecran. Utilizatorul are opţiunea de a alege unul dintre cele patru moduri presetate, fie că este vorba de cel multimedia, web-surfing, office, sau reading, pentru a reduce emisia de lumină albastră cu maxim 70% în timpul utilizării.

BenQ GW2480 şi GW2780 oferă în plus şi tehnologia Brightness Intelligence. Aceasta ajustează în mod automat luminozitatea, ţinând cont de conţinutul afişat pe ecran şi lumina ambientală, pentru a oferi cea mai bună experienţă de vizionare.

Noile monitoare vor fi disponibile în România prin partenerii BenQ locali la preţuri cuprinse între 699 lei şi 1099 lei.  

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult