MMD lansează un nou monitor HDR din gama Philips Brilliance QHD, creat pentru grafică şi editare foto

06.12.2017
MMD lansează un nou monitor HDR din gama Philips Brilliance QHD, creat pentru grafică şi editare foto

Cu nume complet Philips Brilliance 328P6AUBREB QHD, monitorul cu diagonală 32” oferă acoperire de 99% a spectrului de culoare Adobe RGB şi vine calibrat pentru editare foto (Delta E

Monitorul prevăzut dock USB-C 3.1 suportă procesare HDR10 (High Dynamic Range). Ecranul IPS cu rezoluţie 2560×1440 pixeli foloseşte procesare cu 10 biţi pentru fiecare canal de culoare şi poate diferenţia o paletă 1.074 milioane de culori, susţinute de procesarea internă pe 12 biţi. Luminozitatea poate urca până la valoarea de 450 nits, iar rata de contrast poate atinge valoarea de 1200:1 în mod nativ.

Conectorul USB-C este reversibil şi permite utilizatorilor să îl folosească pentru încărcare, transfer audio video şi pentru a se conecta la Internet – toate acestea cu un singur cablu. Opţiunile pentru conectivitate mai cuprind DisplayPort 1.2, HDMI 2.0 şi VGA.

Philips 328P6AUBREB este prevăzut cu picior reglabil SmartErgoBase, care permite utilizatorilor să încline, să rotească şi să ridice monitorul pentru un confort vizual maxim. Productivitatea este susţinută şi cu funcţia Philips LowBlue, care reduce lumina albastră de undă scurtă ce poate fi obositoare la folosirea îndelungată pe timpul nopţii. Tehnologia Flicker-free reglează luminozitatea şi elimină efectul de pâlpâire a imaginii, iar boxele stereo incorporate elimină nevoia unui sistem audio separat.

Monitorul Philips 328P6AUBREB P-line, cu un preţ recomandat de 2299 lei, va fi disponibil începând cu ianuarie 2018.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult