Philips 4K UltraClear – monitor ultra HD cu diagonala de 28”

Philips 4K UltraClear - monitor ultra HD cu diagonala de 28”

Monitoarele Philips nu mai sunt produse de câţiva ani de compania cu acelaşi nume. Cei de la TP Vision deţin drepturile de-a comercializa monitoare cu acest nume, iar acestea sunt produse la ora actuală de o companie numită MMD. Ea a anunţat astăzi lansarea noului monitor Philips 4K UltraClear cu rezoluţie ultra HD. El intră pe un segment din ce în ce mai populat, aproape toţi producătorii majori având acum câte un model cu rezoluţie de 3840×2160 pixeli. Deşi se laudă cu posibilitatea de-a reproduce până la 1,07 miliarde de culori, panoul pare să fie de tip TN, ţinând cont de unghiurile de vizibilitate de 170, respectiv 160 de grade, specificate de producător. Piciorul monitorului este ajustabil şi permite chiar rotirea cu 90 de grade a panoului.

Philips 4K UltraClear 288P6LJEB

Monitorul Philips 288P6LJEB vine cu intrări video VGA, DVI-DL, HDMI cu MHL şi Display Port 2.1. El dispune de moduri de afişare picture-in-picture sau picture-by-picture. Iluminarea panoului se face cu LED-uri, iar luminozitatea maximă este de 300 cd/mp. Aşa cum am văzut la multe alte modele similare, monitorul vine cu un hub USB, dotat cu două mufe de tip 2.0 şi două de tip 3.0. Una dintre mufe poate fi folosită şi pentru încărcarea rapidă a unui gadget.

Piciorul permite rotirea panoului

Producătorul susţine că monitorul 4K UltraClear poate fi folosit într-o gamă largă de aplicaţii, inclusiv jocuri. Aceasta confirmă faptul că matricea ar trebui să fie de tip TN, o matrice cu un timp de răspuns destul de mic pentru a avea performanţe în jocuri. Producătorul nu a specificat în comunicatul de presă o dată de intrare pe piaţă sau un preţ pentru monitorul Philips 4K UltraClear 288P6LJEB. Ar putea să fie disponibil în lunile următoare.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News