Philips a anunţat două monitoare Smart All-in-One cu Android şi procesor Tegra 3

27.02.2014
Philips a anunţat două monitoare Smart All-in-One cu Android şi procesor Tegra 3

Compania MMD, subsidiara TPV care a licenţiat marca Philips şi lansează monitoare şi televizoare sub acest nume, a anunţat lansarea a două noi monitoare Smart cu ecrane tactile. Mai mult decât simple monitoare, noile produse Philips sunt totodată şi sisteme All-in-One cu sistem de operare Android care pot funcţiona de sine-stătătoare.

Philips S221C4AFD şi S231C4AFD sunt asemănătoare din punct de vedere al specificaţiilor şi facilităţilor, singura diferenţă dintre acestea fiind diagonala diferită a ecranelor: 21,5”, respectiv 23”. Acestea oferă ecrane IPS cu rezoluţie Full HD, iluminare LED şi luminozitate maximă de 250 nits. Fiind două produse destinate uzului casnic, intrările oferite nu sunt prea bogate: o intrare VGA, una mixtă MHL/HDMI, o ieşire pentru căşti, microfon şi cameră Web cu senzor de 1 MP.

Componenta All-in-One este bazată pe o platformă NVIDIA Tegra 3 T33, o soluţie Cortex-A9 în celebra configuraţie 4-PLUS-1 care rulează la frecvenţa de 1,6 GHz. O soluţie apreciată acum aproape doi ani, Tegra 3 nu mai este vreun demon al vitezei, dar este suficient de rapidă pentru consumul de conţinut media şi rularea jocurilor mai puţin pretenţioase.

Configuraţia hardware mai oferă 2 GB de memorie RAM, 8 GB de memorie internă, slot SHDC, port USB care permite conectarea unui HDD extern şi interfaţă wireless 802.11 b/g/n, cele două monitoare Smart de la Philips putând astfel rula în bune condiţii a sistemului de operare Android 4.2.

Monitorul Philips S221C4AFD va fi disponibil din luna aprilie la un preţ de 1999 Lei iar modelul S231C4AFD este disponibil din luna martie la un preţ de 2099 Lei.   

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News