Philips a lansat un monitor de 27″ cu panou PLS şi rezoluţie de 2560 x 1440 pixeli

29.05.2013
Philips a lansat un monitor de 27

După ce l-a prezentat la CeBIT 2013, Philips a anunţat astăzi lansarea noului său monitor de 27” cu rezoluţie QHD, acesta fiind dedicat atât consumatorilor multimedia cât şi utilizatorilor care au nevoie de un ecran cu un panou de bună calitate si rezoluţie mare.

Noul monitor Philips foloseşte un panou PLS, o versiune îmbunătăţită de către Samsung a celebrei tehnologii IPS, care are o diagonală de 27”, o rezoluţie de 2560 x 1440 pixeli, latenţă de 6 ms şi iluminare LED. Philips 272C4QPJKAB promite o acurateţe ridicată a culorilor, oferind şi moduri de ajustare automată a contrastului, profiluri coloristice de utilizare şi un mod MultiView, care permite afişarea concomitenta a două surse de semnal prin împărţirea flexibilă a spaţiului ecranului.

Dotările noului monitor Philips sunt bogate, acesta oferind un port DVI dual-link compatibil HDCP, două porturi HDMI şi un port Display Port, ultimul fiind însoţit şi de o ieşire similară pentru conectarea înlănţuită. Pentru cei care doresc o conectivitate mai bogată, monitorul Philips va fi disponibil şi într-o versiune care va oferi suplimentar 3 porturi USB 3.0 şi, opţional, şi un port Thunderbolt.

Dotările multimedia includ o cameră Web cu senzor de 2 MP şi un microfon.

Monitorul Philips 272C4QPJKAB va fi disponibil în România începând cu luna iulie la un preţ de 2699 lei.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News