Philips lansează un nou monitor din gama E-line, echipat cu tehnologie Ultra Wide Color

31.03.2017
Philips lansează un nou monitor din gama E-line, echipat cu tehnologie Ultra Wide Color

Philips 276E8FJAB este un monitor cu afişaj E-line de 27” care promite să îmbunătăţească experienţa vizionării, redând imagini clare, culori vii şi bogate.

Tehnologia Ultra Wide Color extinde gama de culori perceptibile pe ecran, constituind un atu important pentru activităţile care beneficiază de o reproducere fidelă a culorilor, cum ar fi cumpărăturile online (cumpărătorii pot vedea exact culoarea produselor pe care le comandă), precum şi vizionarea sau editarea foto-video. Adresat utilizatorilor care doresc performanţă şi un design elegant, noul monitor echipat cu tehnologia Ultra Wide Color suportă o gamă de culori acoperind 114% din spectrul NTSC bazat pe CIE1976 şi 132% sRGB bazat pe CIE1931, depăşind cu mult valoarea tipică de 72% a spectrului NTSC şi 99% a celui sRGB.

Completând abilităţile sale color, monitorul 276E8FJAB dispune de o rezoluţie Quad HD cu 2560 x 1440 pixeli şi unghiuri de vizionare de 178°, respectiv opţiuni pentru conectare prin interfaţă DisplayPort şi HDMI.

“Se aşteaptă de la display-urile din casele utilizatorilor să facă o mulţime de lucruri – oamenii le utilizează pentru vizitarea platformelor de social-media sau verificarea în paralel a sarcinilor de la birou, la editarea fişierelor video sau chiar multimedia streaming dintr-o varietate de surse, precum şi conectarea cu prietenii şi rudele aflate oriunde în lume. Cel mai recent monitor cu ecran plat de 27 inci face parte dintr-o gamă extinsă, proiectat pentru a face toate aceste lucruri şi chiar mai mult decat atât, ridicând standardul cu privire la vizualizarea de calitate şi de conectivitate convenabilă, oferindu-le utilizatorilor reconfirmarea unui brand de primă clasă, la un preţ care oferă o valoare adăugată”, a declarat Artem Komenko, product manager pentru monitoarele Philips pe Europa în cadrul MMD.

Printre tehnologiile suportate de monitorul Philips 276E8FJAB se mai numără SmartContrast şi SmartImage Lite, responsabile cu analizarea conţinutul ecranului, făcând în mod automat ajustări în timp real pentru contrast, culori, claritatea imaginii şi iluminarea din spate pentru a se potrivi cu ceea ce se afişează pe ecran la momentul respectiv. Tehnologia Flicker-free (anti-scintilaţie), reduce potenţiala oboseală a ochilor, eliminând efectul de pâlpâirile la orice intensitate a sursei de lumină LED.

Noul monitor Philips 276E8FJAB E-Line, va fi disponibil începând cu luna mai, la un preţ recomandat de 1799 lei.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult