Philips lansează un nou monitor elegant, cu ecran de 27˝ de tip AH-IPS şi tehnologie Ambiglow Plus

29.10.2015
Philips lansează un nou monitor elegant, cu ecran de 27˝ de tip AH-IPS şi tehnologie Ambiglow Plus

MMD, partener licenţiat al Philips pentru producţia de monitoare, lansează un nou monitor cu design Moda de 27˝, elegant şi cu o bună calitate a imaginii.

Philips lansează un nou monitor elegant, cu ecran de 27˝ de tip AH-IPS şi tehnologie Ambiglow Plus

Tehnologia Ambiglow Plus creează un halou de lumină pe şi în jurul bazei monitorului care se sincronizează cu imaginea afişată pentru o experienţă de vizionare mai captivantă. Iluminarea rămâne chiar şi atunci când monitorul este oprit, utilizatorii putând ajusta luminozitatea şi culoarea în funcţie de ambianţa dorită în încăpere. Baza Ambiglow poate fi programată să pornească şi să se oprească la anumite intervale de timp, respectiv setată pentru a reda întregul spectru de culori în mod alternant.

Monitorul foloseşte un design edge-to-edge, întinzând imaginea până la doar 3.5 mm distanţă de marginea carcasei, eliminând acea senzaţie de fereastră, resimţită la monitoarele obişnuite cu ramă groasă. Ecranul cu tehnologie AH-IPS oferă rezoluţie 1920×1080 pixeli şi atrage prin unghiurile de vizibilitate generoase, contrast ridicat şi coloritul bogat. Pentru şi mai mult confort, monitorul apelează la o sursă de lumină LED cu tehnologie Flicker Free, garantând o imagine fără efect de pâlpâire la orice nivel de luminozitate.

Accesul la setări este oferit prin intermediul unei benzi ce încorporează mai multe butoane tactile, dispusă pe baza Ambiglow Plus. Printre funcţiile speciale oferite se numără SmartContrast (reglează automat culorile şi intensitatea luminii din fundal pentru a îmbunătăţi contrastul imaginilor reproduse), SmartImage (analizează în mod automat ceea ce utilizatorii folosesc şi vizionează, reuşind să ofere un meniu cu opţiuni pentru a selecta ceea ce doresc) şi Smart Response (responsabilă cu sincronizarea iluminării Ambiglow cu imaginea redată e ecran).

Model

Philips 275C5QHGSW/00

Tip ecran

AH-IPS LCD

Tehnologie backlight

W-LED

Diagonală ecran

27˝ / 68.6 cm

Suprafaţă de afişare

597.88 (H) x 336.31 (V)

Rezoluţie nativă

1920 x 1080 @ 60 Hz

Unghiuri de vizibilitate

178° (H) / 178° (V), @ C/R > 10

Strălucire

250 cd/m²

Paletă culori

16.7 million

Funcţii extra

Ambiglow+, SmartImage, Input, Menu, Power On/Off
Kensington lock

Plug & Play Compatibility: DDC/CI, Mac OS X, sRGB, Windows 10 / 8.1 / 8 / 7

Conectivitate

VGA (Analog ), HDMI (digital, HDCP),
MHL-HDMI (digital, HDCP)

HDMI audio out

Ambiglow Plus Base

Mode: On, Auto, User define, Off

Timer: Timer for Ambiglow+ On/Off

Brightness control: Dimmer, Default, Brighter

 

Monitorul Philips 275C5QHGSW va putea fi disponibil în magazine odată cu începutul lunii noiembrie.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult