Samsung lansează noi monitoare curbate, cu tehnologie Quantum Dot

16.04.2017
Samsung lansează noi monitoare curbate, cu tehnologie Quantum Dot

Samsung C27H711 şi C32H711 pun accentul pe calitatea imaginii, folosind ecrane cu panou Samsung SVA şi iluminare LED cu tehnologie Quantum Dot.

Cu diagonală de 26.9” şi 31.5”, noile monitoare suportă rezoluţia 2560×1440 pixeli (WQHD) şi folosesc procesare cu precizie de 8 biţi/canal de culoare. Ecranele cu o curbură medie, de 1800R, oferă unghiuri de vizibilitate generoase (178°), timp de răspuns 4ms şi pot atinge o luminozitate maximă de 300 cd/m2.

Din păcate amatorii de jocuri PC ar putea să nu aprecieze rata de refresh limitată la 60Hz, însă prezenţa suportului pentru tehnologia AMD FreeSync promite obţinerea unei experienţe cursive de joc, eliminând efectul de tăiere a imaginii ce apare atunci când numărul de cadre pe secundă generat de placa video cu este perfect egal ratei de împrospătare a imaginii pe ecran.

Opţiunile pentru conectivitate includ HDMI 1.4 şi mini DisplayPort, ambele fiind compatibile cu tehnologia AMD FreeSync.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult