Samsung T200HD şi T220HD: televiziunea High Definition e mai aproape

02.07.2008
Samsung T200HD şi T220HD: televiziunea High Definition e mai aproape

Începând cu luna iulie, două noi monitoare Samsung cu tuner TV digital (SyncMaster T200HD şi SyncMaster T220HD) vor încânta simţurile celor ce doresc filme şi imagini la calitate High-Definition încadrate într-un corp cu un finisaj de top, inspirat de măiestria sticlarilor veneţieni.

Rama monitoarelor, asemănătoare cristalului, este deopotrivă transparentă și lucioasă, iar liniile fine și curate, precum și varietatea de culori, vor aduce un plus de farmec oricărei încăperi, indiferent de cât de sofisticat este amenajată. În partea din față, LCD-urile nu au niciun buton. Ascuns în corpul SyncMaster se află și sistemul audio de înaltă performanță, neîntrecut până acum niciun alt monitor.

Samsung Syncmaster T220HD

Tuner TV digital încorporat

Samsung Syncmaster T220HDCu ajutorul tuner-ului digital, noile display-uri îți lărgesc și mai mult opțiunile de distracție. Cele două monitoare pot decoda și reda gratuit transmisiuni TV, fără a mai fi necesară achiziționarea vreunui echipament adițional. Așa că, de-acum, monitorul tau de PC îți permite să vizionezi programele TV favorite chiar și atunci când lucrezi. SyncMaster T200HD, un monitor de 20 inch, ţinteşte cea mai bună performanţă cu un contrast dinamic de 10.000:1 şi 5 ms timp de răspuns. Poate fi ușor conectat cu alte echipamente ce utilizează intrări HDMI şi USB 2.0.

Samsung Syncmaster T220HD SyncMaster T220HD, un monitor HD de 22 inch, dispune de tuner DTV integrat astfel încât utilizatorii să poată urmări transmisiunile în format HD digital fără a fi nevoie de un dispozitiv special de recepţie. Cu 6 intrări pentru imagine, utilizatorii pot conecta mai multe echipamente digitale la T220HD şi le pot folosi simultan. În plus, folosind soluţia SRS TruSurround XT pentru a îmbunătăţi sunetul, SyncMaster T220HD oferă condiţiile optime pentru a te bucura de o largă varietate de multimedia.

Aceste modele nu reduc doar costurile legate de consumul de electricitate, sunt de asemnea şi produse ce susţin cauza mediului înconjurător. SyncMaster T200HD, spre exemplu, se mândreşte cu cel mai scăzut consum în standby, de 0,2 W.

Detalii despre preţ şi disponibilitate pe www.deck.ro, site-ul distribuitorului oficial.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News