ZOWIE by BenQ lansează primul monitor de eSports la 240Hz

19.12.2016
ZOWIE by BenQ lansează primul monitor de eSports la 240Hz

BenQ anunţă disponibilitatea în România a noului monitor ZOWIE XL2540, destinat pasionaţilor de eSports. Acesta pune la dispoziţie un ecran de 25” cu rată de refresh nativă de 240Hz.

Noul monitor atestă încă o dată dedicaţia BenQ de a oferii pasionaţilor de jocuri cele mai bune echipamente eSports. Oferind o rată de refresh nativă de 240Hz, XL2540 este unul dintre cele mai performante monitoare eSports de pe piaţă, oferind profesioniştilor arma de care aveau nevoie pentru a performa” a declarat Dragoş Salamac, Country Head BenQ pentru România.

XL2540 încorporează un panel TN Full HD, capabil să ofere un timp de răspuns de 1ms GTG şi rată de refresh la 240Hz, aproape dublă faţă de standardul actual (144Hz),

BenQ XL2540 încorporează o serie de dotări/tehnologii care îl ajută atât la optimizarea imaginii cât şi a confortului în utilizare. Dintre acestea, menţionăm funcţia Black eQualizer, o opţiune foarte utilă pentru pasionatul jocurilor de actiune, capabilă să ajusteze în mod automat luminozitatea pentru zonele întunecate, ajutând astfel la identificarea rapidă a inamicilor ascunşi în umbră.

Din perspectiva confortului în utilizare, noul monitor permite ridicarea ecranului pe axa verticală, folosind forţa aplicată de un singur deget. Deoarece confortul este important atunci când stai multe ore în faţa monitorului, BenQ a integrat aici si tehnologia sa de protecţie a ochilor, prin funcţiile Flicker-free şi Low Blue Light.

Designul include Shield-uri ajustabile, întâlnite prima dată la modelul XL2735, care ajută utilizatorul să se concentreze la joc. Găsim şi un nou model de S-Switc, care permite trecerea rapidă prin diferitele moduri de vizualizare a imaginii presetate.

Opţiunile pentru conectivitate acoperă DVI-DL, 2x HDMI 1.4, DP1.2, mufă jack pentru casti şi microfon, 2xUSB3.0, 1x USB2.0 şi 1x S-Swich.‎‎‎

Monitorul BenQ ZOWIE XL2540 este disponibil prin partenerii oficiali BenQ în România, la un preţ de raft recomandat de 2750 de Lei.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult