Ar fi bine să nu joci Pokemon Go la concertul Rihannei din 14 august

Ar fi bine să nu joci Pokemon Go la concertul Rihannei din 14 august
Cântăreaţa din Barbados este aparent împotriva jocului care a declanşat isterie în ultimele săptămâni, Pokemon Go, după ce le-a cerut fanilor să nu mai utilizeze telefoanele mobile şi să trăiască momentul, în timpul unui concert pe care l-a susţinut în Lille, Franţa, potrivit contactmusic.com.
 
Interpreta hitului „Diamods” şi-a continuat turneul The Anti World Tour 2016 în Lille, Franţa, unde şi-a încurajat miile de fani să se bucure cu adevărat de exprienţa live oferită, în loc să urmărească show-ul prin ecranul smartphone-urilor.
 
Citeşte şi: Primul trailer pentru Star Trek: Discovery, noul serial SF de la CBS
 
În timpul concertului, artista a ţinut un mic discurs despre bucuria experienţei live şi a atacat utilizatorii popularului Pokemon Go, un joc în care utilizatorii trebuie să prindă creaturile digitale numite pokemoni.
 
Într-un videoclip publicat pe reţeaua de microblogging Twitter, Rihanna le spune fanilor: „Nu vreau să văd că daţi mesaje iubitelor sau iubiţilor. Nu vreau să văd că prindeţi vreun pokemon în timpul concertului”.
 
Artista R&B nu este singura celebritate care a criticat aplicaţia, printre artiştii a căror sentimente rezonează cu cele ale mulatrei se numără şi Zachary Quinto, care a vorbit despre joc în timp ce promova Star Trek Beyond, un film a cărui coloană sonoră, „Sledgehammer”, este înregistrată de Rihanna.
 
 
Vorbind despre popularul joc, Zachary a declarat pentru Entertainment Tonight: „Cred că este grozav că oamenii se conectează între ei, dar simt că scopul suprem este ca noi să fim capabili să facem acest lucru fără să avem vreun dispozitiv în mână”.
 
„Realizez că tehnologia a evoluat şi există şi beneficii în acest lucru. Nu judec persoanele adepte tehnologiei, dar mă întreb cum am putea facilita conversaţiile despre conectare, fără ca aceste dispozitive să intervină între noi?”, a conchis actorul, care îl interpretează pe Comandantul Spock în seria ştiinţifico-fantastică.
 
Superstarul Rihanna, desemnată ca fiind prinţesa pop/ rhythm & blues, va cânta live pentru prima dată în România, pe data de 14 august.
 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult