Cel de-al doilea serial exclusiv Apple Music este Carpool Karaoke

27.07.2016
Cel de-al doilea serial exclusiv Apple Music este Carpool Karaoke

După dezvăluirea dezamăgitoare a reality show-ului Planet of the Apps, dedicat dezvoltatorilor de aplicaţii, Apple a anunţat că lucrează la un al doilea show „original”. Este vorba despre „Carpool Karaoke”, emisiunea de pe YouTube şi publicată în trecut în cadrul emisiunii „The Late Late Show”. Aceasta va veni pe Apple Music într-o nouă serie de 16 episoade exclusive, în timp ce va fi difuzată şi la televizor.

Ideea emisiunii carpool Karaoke este simplă şi nu tocmai originală. Realizatorul emisiunii conduce o maşină alături de celebrităţi din toate domeniile şi cântă melodii populare. Versiunea emisiunii The Late Late Show s-a bucurat de un succes enorm în ultima perioadă, cel mai vizionat clip de pe YouTube fiind cel cu Adele care a strâns peste 119 milioane de vizualizări.

Producţia emisiunii va fi în continuare sub sigla CBS, postul de televiziune care găzduieşte emisiunea Late Late Show. În timp ce casa de producţie nu se schimbă, gazda emisiunii va fi alta. Varianta care va apărea la televizor va păstra formatul original, în timp ce versiunea de pe Apple Music va beneficia de un prezentator nou.

Apple consideră că emisiunea se potriveşte perfect cu serviciul Apple Music, întrucât îmbină muzica cu un show de televiziune şi poate oferi distracţie tuturor, graţie abordării umoristice şi dragostei invitaţilor pentru muzică.

Contractul semnat între Apple şi CBS este pentru o serie de 16 episoade, acestea urmând să fie lansate săptămânal.

Citeşte şi Planet of the Apps: primul serial realizat de Apple

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult