Comedii tari 2013-2014 - ce comedii vedem în 2013-2014

Fanii filmelor de comedie au mari motive de bucurie. Lista comediilor tari din 2013-2014 este foarte lungă. În acest material am vrut să includem cele mai importante titluri lansate în cei doi ani. Din nefericire, nu avem încă detalii despre toate comediile bune ce vor fi lansate. Am inclus la final o listă cu filmele pentru care nu au apărut nici măcar afişele. Datele indicate în dreptul comediilor de mai jos sunt cele la care filmul va rula în Statele Unite.

Movie 43 - 25 ianuarie 2013

Aceasta ar trebui să fie cea mai aşteptată comedie a anului. De ce? Lista cu star-urile ce joacă în ea este mai lungă decât credeţi. Începem cu Richard Gere, Hugh Jackman, Gerard Butler şi continuăm cu Naomi Watts, Halle Berry, Kate Winslet şi Emma Stone. Să nu-i uităm şi pe Uma Thurman, Liev Schreiber, Justin Long, Kirsten Bell, Terrence Howard şi Seann William Scott. V-am convins? Cu o astfel de distribuţie, Movie 43 promite să fie o comedie tare.

Warm Bodies - 1 februarie 2013

Filmele cu zombies au fost întotdeuna populare, dar Warm Bodies aduce o perspectivă nouă. Poate un zombie să se îndrăgostească? Poate această dragoste să-l readucă între cei vii? Povestea este foarte hilară şi destul de originală. Deşi are un rol secudar, John Malkowich se află în distribuţia acestei comedii şi se ocupă cu eradicarea nemorţilor.

Identity Thief - 8 februarie 2013

Comedia de faţă pleacă de la un caz aparent clasic de identitate furată. Lucrurile se complică serios atunci când victima, un om de afaceri serios şi manierat, pleacă în căutarea persoanei care-l împersonează. Surpriza este cu atât mai mare când descoperă că aceasta este o femeie supraponderală. În distribuţi îi regăsim pe Jason Bateman, Melissa McCarthy, Amanda Peet şi Jon Favreau.

The Big Wedding - 26 aprilie 2013

Lista comediilor cu o distribuţie de excepţie nu s-a încheiat. În filmul The Big Wedding joacă nume grele ale cinematografiei. Alături de Robert De Niro şi Robin Williams le regăsim pe Diane Keaton, Susan Sarandon, Katherine Heigl şi Amanda Seyfried. Intriga este dată de un cuplu divorţat de mulţi ani, care trebuie să pară că sunt căsătoriţi pentru ca nunta fiului lor adoptiv să se desfăşoare fără probleme.

Despicable Me 2 - 3 iulie 2013

Gru, cel mai îndrăgit personaj negativ din filmele de animaţie, revine cu armata lui de minioni. Detaliile scenariului sunt necunoscute pe moment, dar asta nu ar trebui să ne împiedice să ne distrăm vizionând trailer-ul de mai jos. Animaţia se remarcă prin vocile lui Steve Carell, Al Pacino şi Kristen Wiig. Despicable Me 2 va fi o comedie la care puteţi merge cu încredere cu cei mici.

21 and Over - 1 martie 2013

Miza este foarte mare pentru Jeff Chang, un tânăr american de origine asiatică. El împlineşte 21 de ani în ziua în care trebuie să suţină examenul la facultatea de medicină. Doi prieteni foarte săritori decid să-i facă o surpriză şi să transforme seara de dinaintea examenului într-una de neuitat. Totul începe cu o bere şi se termină cu un scenariu similar celui din The Hangover. Distracţia dusă la extrem costă şi nota de plată vine dimineaţa.

The Heat - 5 aprilie 2013

Comedia The Heat ar fi fost o poveste poliţistă clasică dacă personajele principale n-ar fi fost o agentă FBI ciudată şi o poliţistă supraponderală sub acoperire. Ele sunt obligate să lucreze împreună pentru a prinde un traficant de droguri. În rolurile principale le regăsim pe Sandra Bullock şi Melissa McCarthy.

Struck by Lightning - 11 ianuarie 2013

O s-o spun de la început: această comedie se adresează fanilor Glee. Star-ul Chris Colfer a scris scenariul şi joacă într-un film despre viaţa de liceu. Probabil că nu vom vedea prea multe secvenţe cântate, dar ne aşteptăm la răutăţi specifice liceului, şantaje şi multe clişee.

Comediile de mai sus sunt doar o parte din cele pe care le aşteptăm în 2013. Printre cele mai tari comedii pe care nu le-am menţionat se numără Scary Movie 5, The Hangover III şi Grown Ups 2. Dacă mai aveţi şi alte sugestii, puteţi folosi cu încredere căsuţa de comentarii de mai jos.

The Monuments Men - 7 februarie 2014

Acţiunea din The Monuments Men se desfăşoară în Europa, în timpul celui de-al doilea război mondial şi este bazată pe evenimente reale. Un pluton de soldaţi aparte este trimis în Germania nazistă pentru a salva operele de artă confiscate de forţele armate ale lui Hitler. Cu o distribuţie ce include nume precum Matt Damon, George Clooney, Cate Blanchett, Bill Murray şi Jean Dujardin, acesta este una dintre cele mai anticipate comedii din prima parte a anului 2014.

About Last Night - 14 februarie 2014

Ce spun ei după o noapte furibundă? Ce spun ele după o noapte pasională? Această comedie urmăreşte subiectul de mai sus, punând în centrul atenţiei două cupluri de culoare. Unul dintre personajele principale este actorul de comedie Kevin Hart.

The Grand Budapest Hotel - 7 martie 2014

Dacă ne uităm la lista de actori ce vor juca în The Grand Hotel Budapest, atunci cu siguranţă aceasta este cea mai tare comedie din 2014. Nu putem să-i menţionăn pe toţi, dar îi vom vedea pe Ralph Fiennes, Jude Law, Bill Murray, Edward Norton, Willem Dafoe, Owen Wilson şi Adrien Brody. Vedetele feminine sunt Tilda Swinton, Saoirse Ronan şi Lea Seydoux. Acţiunea se învârte în jurul lui Gustave H., un majordom al hotelului Grand Budapest şi Zero Moustafa, cărăuşul de bagaje. Posterul de mai jos înclude vedetele ce-au fost omise în listarea de mai sus.

22 Jump Street - 16 martie 2014

În lista celor mai tari comedii din 2012 a fost inclus filmul 21 Jump Street. El a prins suficient de bine la public, aşa încât producătorii au decis că lansarea lui 22 Jump Street în 2013 este oportună. Tinerii poliţişti Jenko (Channing Tatum) şi Schmidt (Jonah Hill) vor intra din nou sub acoperire, încercând să descopere sursa drogurilor sintetice dintr-un liceu. Rămâne de văzut dacă o nouă trecere prin liceu îi va ajuta să aibă o relaţie mai matură.

Dom Hemingway - 4 aprilie 2014

După ce a stat 12 ani în închisoare pentru că nu a vrut să-şi vândă prietenii, Dom Hemingway a revenit pe străzile Londrei. Un spărgător de seifuri profesionist, el îi caută pe cei care-i sunt datori. Jude Law joacă în această comedie cu accente dramatice alături de Emilia Clarke. Dacă numele ei nu vă este familiar, gândiţi-vă la Daenerys din Game of Thrones.

Chef - 9 mai 2014

Regizorul filmelor Iron Man, Jon Favreau, joacă în comedia Chef rolul unui bucătar concediat ce începe să lucreze într-un chioşc mobil. În ciuda talentului cu care ne încântă Jon Favreau, această intrigă nu ar fi fost suficientă pentru mulţi. Din fericire, el a reuşit să aducă în această comedie o parte din protagoniştii filmelor Iron Man. Îi vom revedea astfel pe Robert Downey Jr. şi Scarlett Johansson. Alături de ei vor mai juca Dustin Hoffman, Sofia Vergara şi John Leguizamo.

Jon Favreau

Nieghbors - 9 mai 2014

Seth Rogen şi Zac Efron sunt star-urile comediei Nieghbors. Atunci când o fraternitate se mută lângă casa unui cuplu cu un copil mic, lucrurile încep să se complice pentru proaspăta familie. Războiul pare să nu fie purtat de pe poziţii de egalitate, însă fiecare tabără are câte un as în mânecă. Alături de cei doi actori menţionaţi mai sus o vom vedea pe Rose Byrne (Bridesmaids şi Get Him to the Greek).

Blended - 23 mai 2014

Chimia din 50 First Dates dintre Adam Sandler şi Drew Barrymore ar putea fi reeditată în comedia Blended. Filmul începe tot cu o întâlnire între protagonişti, însă de data aceasta cei doi sunt parinţi divorţaţi. Prin intermediul unei coincidenţe, ei ajung împreună cu copiii într-o excursie în Africa, destinată familiilor. Scânteile de la început se transformă în sentimente puternice, iar copiii beneficiază de pe urma lor.

A Million Ways to Die in the West - 30 mai 2014

Nu cred că va spune cineva nu la o comedie tare cu Liam Neeson, Charlize Theron şi Amanda Seyfried. Dacă mai punem la socoteală şi faptul că acţiunea este plasată în vestul sălbatic, iar regia şi scenariul sunt semnate de Seth MacFarlane (Ted, Family Guy), rezultatul ar trebui să fie pe măsura aşteptărilor. Povestea se învârte în jurul unui fermier slab de înger ce apelează la soţia unui pistolar pentru a o cuceri din nou pe cea care l-a părăsit.

Lista noastră de comedii tari din 2013-2014 se încheie aici. Dacă doriţi să contribuiţi cu o altă propunere, aveţi la dispoziţie căsuţa de comentarii de mai jos. Vizionare plăcută!

publicitate
închide
Pasionat de gadgeturi? Şi noi!
Vrei să primeşti primul cele mai noi ştiri despre gadgeturile care îţi îmbunătăţesc viaţa zilnic?
Abonează-te la newsletter-ul Go4it şi fii sigur că eşti la curent cu tot ce e nou în IT&C.
Nu uita să-ţi verifici adresa de e-mail şi să confirmi abonarea printr-un click pe link-ul din mail-ul primit .
Sunt deja abonat