Filme horror 2014 - 7 filme de groaza de văzut în 2014

Lista de filme horror 2014 anunţă destule nopţi savuroase pentru amatorii de filme de groază. Iată câteva dintre cele mai promiţătoare filme horror pentru care merită să cumperi bilet la premera din sălile de cinema: 

Filme horror 2014 - Devil's Due

La capătul unei nopţi de carnaval scăpate de sub control, în care şirul evenimentelor s-a pierdut în aburi de alcool, aventura unui cuplu de tineri căsătoriţi ia o turnură înfricoşătoare. Confruntaţi cu faptul împlinit al unei sarcini apărute mult mai devreme decât era planificat, cei doi încearcă să-şi continue viaţa de cuplu pe un ton optimist, proaspătul soţ filmând fiecare zi pentru posteritate. Însă cu fiecare lună trecută înregistrările se transformă într-o veritabilă colecţie de filme horror, pe măsură ce mintea şi trupul soţiei sale sunt acaparate de forţe malefice supranaturale.         

Filme horror 2014 - A Grim Becoming

Tânăr, dar deja aflat poziţia de a câştiga milioane de dolari ca director al unei companii de renume, Raphael se vede pus in situaţia de a risca pierderea unui contract bănos participând la înmormântarea unui membru apropiat al familiei ce a murit în mod neaşteptat. Vânzând această ocazie ca pe o şansă de ieşi înaintea lui Wayne, rivalul să în afaceri, Raphael se întoarce mai devreme la serviciu numai pentru a da ochii cu moartea însăşi - omul cu coasa aflat în exerciţiul funcţiei. Experienţa îl lasă pe Raphael un om schimbat, devenind el însuşi personaj de filme horror - un nou Grim Reaper nevoit să ia vieţile celor din jur. Atmosfera demnă  de filme de groază este completată cu mult umor negru, transformând A Grim Becoming într-un film horror cu iz de comedie neagră.

Filme horror 2014 - The Woman in Black: Angels of Death

Eva, una din asistentele ce lucrează într-un spital de campanie înfiinţat ad-hoc în reşedinţa Eel Marsh, rechiziţionată de armata britanică pentru găzduirea de pacienţi cu boli mintale, descoperă că nu are de-a face doar cu soldaţi ce şi-au pierdut minţile pe front, ci şi cu o prezenţă înfricoşătoare ce bântuie între pereţii casei. Acţiunea din film se desfăşoară însă câţiva ani mai târziu, când fratele ei se aventurează în casa bântuită aflată acum într-un stadiu avansat de degradare încercând să afle circumstanţele în care a murit sora lui. Urmează un şir de întâmplări înfricoşătoare demne de filme horror, ce vor ţine spectatorii în suspans pe toată durata filmului.

Filme horror 2014 - Cabin Fever: Patient Zero

Aflaţi la bordul unui vapor de croazieră în Caraibe, un grup de turişti petrecăreţi văd şansa de a-şi condimenta vacanţa cu puţină adrenalină explorând o şalupă abandonată de care vasul lor s-a lovit aproape de ţărm. Petrecăreţii descoperă însă repede şi motivul pentru care şalupa a fost lăsată în derivă: întreg echipajul a fost decimat de o boală letală. De aici acţiunea ia o turnură predictibilă pentru filme horror: Virusul adus la bordul vasului de croazieră infectează membrii echipajului, transformându-i în monştrii însetaţi de sânge. Încercând să se salveze, cei rămaşi neinfectaţi se refugiază  pe o insulă pustie unde duc o luptă aprigă pentru supravieţuire, ştiind că nimeni din exterior nu le va sări în ajutor.

Filme de groază 2014 - A Haunted House 2

Rămas fără prietena sa Kisha, decedată într-un accident de maşină, Malcom (Marlon Wayans) decide să înceapă o nouă relaţie cu Megan, mamă singură a doi copii. Mulţumit de noua lui cucerire, Malcom decide să se mute împreună într-o casă proaspăt cumpărată, sperând să se bucure de o viaţă mai bună alături de noua sa familie. Numai că lucrurile nu decurg deloc conform planului, noua casă devenind scenă pentru tot felul de evenimente paranormale demne de o comedie horror, puse la cale de spiritul fostei iubite ce îl bântuie în căutare de răzbunare.  

Filme groază 2014 - The Appearing

Sora unei femei posedată cândva de un demon cu puteri extraordinare încearcă să afle mai multe despre trecutul ei. Investigaţia pornită scoate însă la lumină un secret înfricoşător - demonul care a posedato în trecut pe sora ei nu i-a părăsit niciodată familia, ci a rămas ascuns chiar în trupul ei aşteptând momentul potrivit pentru a se manifesta din nou. Probabil unul dintre cele mai înfricoşătoare filme horror din acest an, The Appearing va avea premiera în prima parte a noului an.

Filme de groază 2014 - The Quiet Ones

Un profesor universitar decide să facă un experiment cu totul neobişnuit, menit să dovedească existenţa forţelor supranaturale pe pământ. Complet indiferent la pericolul pe care l-ar putea descătuşa, acesta încearcă să creeze un poltergeist chiar în laboratorul facultăţii, totul sub atenta supraveghere a studenţilor săi ce au misiunea de a documenta fiecare etapă a experimentului. Teoria lui pleacă de la idea că supranaturalul nu este decât o manifestare pentru ceva ce există deja în adâncul minţii umane, iar acel ceva poate fi stăpânit şi studiat în mediul controlat al laboratorului său. Inevitabil, experimentul ia o turnură înfricoşătoare, oferind ingredientul unui film horror numai bun de urmărit cu lumina stinsă.

Acestea sunt doar câteva dintre cele mai tari filme de groază 2014, ce nu trebuie să lipsească din lista cu filme horror de vizionat în noul an. Dacă aveţi şi alte sugestii de filme horror ce merită văzute în 2014, le puteţi lăsa în căsuţa pentru comentarii de mai jos.

publicitate
închide
Pasionat de gadgeturi? Şi noi!
Vrei să primeşti primul cele mai noi ştiri despre gadgeturile care îţi îmbunătăţesc viaţa zilnic?
Abonează-te la newsletter-ul Go4it şi fii sigur că eşti la curent cu tot ce e nou în IT&C.
Nu uita să-ţi verifici adresa de e-mail şi să confirmi abonarea printr-un click pe link-ul din mail-ul primit .
Sunt deja abonat