Filme noi 2011 – ce filme bune vedem în 2011

07.12.2010
Filme noi 2011 - ce filme bune vedem în 2011

Suntem în ultima lună a anului în curs şi vrem să prezentăm cinefililor ce filme noi ne aşteaptă în 2011. Nu mergem însă mai departe fără să ne amintim câteva titluri care ne-au impresionat în 2010. Probabil că primul pe listă este Inception al lui Christopher Nolan. Regizorul care a semnat Memento şi Dark Knight şi-a trecut în palmares un nou succes. Alte filme bune pe care nu le putem trece cu vederea au fost Shutter Island, The Book of Eli şi Iron Man 2. Din păcate nu putem spune că avem o listă foarte relevantă de filme bune deoarece nu toate filmele noi din 2011 sunt anunţate momentan.

The Green Hornet

Data lansării: 14 ianuarie 2011

Filme noi 2011 - ce filme bune vedem în 2011Nu am ales o ordine cronologică pentru această listă de filme bune din 2011, însă vom începe cu un titlu care va fi lansat în prima lună a anului. The Green Hornet face parte din lista de filme create după benzi desenate. Britt Reid, interpretat de Seth Rogen din Knocked Up, este un tânăr care-şi trăieşte viaţa la maxim. Din nefericire, tatăl său, unul din magnaţii presei din Los Angeles, este ucis. Britt împreună cu Kato, un angajat inventiv şi pus pe treabă al tatălui său, decid să lupte împotriva mafiei din oraş. Arma lor va fi o maşină blindată şi înarmată până în dinţi. În film îi vom mai întâlni pe Cameron Diaz şi Tom Wilkinson. Unul din primele filme noi din 2011 se anunţă a fii unul exploziv, aşa cum veţi putea vedea şi din trailer-ul de mai jos.

Battle: Los Angeles

Data lansării: 11 martie 2011

Filme noi 2011 - ce filme bune vedem în 2011Dacă v-au plăcut titluri precum War of the Worlds, District 9 şi Skyline, Battle: Los Angeles trebuie să fie pe lista de filme din 2011 pe care le veţi vedea. Prea multe detalii nu avem despre acest titlu, însă ştim că povestea se învârte în jurul unui pluton de soldaţi care trebuie să lupte împotriva unei invazii extraterestre în oraşul Los Angeles. Trailer-ul ne oferă imagini într-o succesiune foarte rapidă, lăsând spectatorului multe semne de întrebare. Vedetele din acest film sunt Aaron Eckhart, Michelle Rodriguez şi Bridget Moynahan.

Season of the Witch

Data lansării: 7 ianuarie 2011

Filme noi 2011 - ce filme bune vedem în 2011Nicholas Cage a primit rolul principal în această poveste din vremurile medievale. Un cavaler cruciat se întoarce din Ţara Sfântă şi gaseşte ţara natală afectată de ciuma bubonică. Împreună cu un alt cavaler, el trebuie să transporte o vrăjitoare la o mânăstire destul de retrasă, unde călugării speră să facă un ritual pentru îndepărtarea molimei. Odată ajunşi acolo, ei sunt puşi în faţa unei inexplicabile forţe malefice. Dominic Sena, regizorul acestui film, are în palmares Gone in 60 Seconds şi Swordfish.

Cowboys & Aliens

Data lansării: 29 iulie 2011

Filme noi 2011 - ce filme bune vedem în 2011În toiul verii vom putea viziona unul din cele mai interesante filme noi din 2011. Regizorul Jon Favreau, care a semnat titlurile Iron Man, a reuşit să-i adune pe acelaşi platou de filmare pe Daniel Craig, Harrison Ford şi Sam Rockwell. În oraşul Absolution din Arizona apare un străin cu memoria ştearsă. Pe cât este ciudat acest fapt, pe atât este de ciudată brăţara de la mâna stângă. Odată cu această apariţie, o navă extraterestră se prăbuşeşte în apropierea oraşului, afectând puternic conflictul dintre localnici şi indienii Apache din zonă. Alături de numele mari de mai sus, în film îi vom vedea şi pe Paul Dano (There Will Be Blood) şi Olivia Wilde (TRON Legacy).

Thor

Data lansării: 6 mai 2011

Filme noi 2011 - ce filme bune vedem în 2011Nu ştim dacă Thor va fi între primele filme bune din 2011, însă distribuţia promite mult. Titlul filmului ne duce cu gândul la mitoligia nordică, însă povestea este preluată din benzile desenate. Zeul Thor, interpretat de actorul australian Chris Hemsworth, este alungat din regatul Asgard şi ajunge să trăiască precum un pamântean. Alături de el îi vom întâlni pe Natalie Portman în rolul lui Jane Foster şi pe Anthony Hopkins în rolul lui Odin, tatăl lui Thor şi regele Asgard. Fiind inspirat din benzile desenate, în film e posibil să-i revedem pe agenţii S.H.I.E.L.D. din Iron Man. Din păcate, carismaticul Samuel Jackson nu este pe lista distrubuţiei acestui film nou ce va fi lansat în primăvara lui 2011.

Unknown

Data lansării: 18 februarie 2011

Filme noi 2011 - ce filme bune vedem în 2011Ce faci când descoperi că identitatea ta a fost furată de un altul? Ce faci când te trezeşti din comă şi soţia ta este cu o persoană care îţi foloseşte numele? Doctorul Martin Harris (Liam Neeson) este nevoit să facă faţă acestei situaţii. Alături de actorul de origine irlandeză îi vom întâlni în acest film pe Diane Kruger (Troia, National Treasure), Frank Langella şi Aidan Quinn. Mai multe detalii puteţi afla urmărind trailer-ul de mai jos.

Source Code

Data lansării: 15 aprilie 2011

Filme noi 2011 - ce filme bune vedem în 2011Actorul Jake Gillenhaal, care ne-a încântat nu cu mult timp în urmă cu prestaţia sa din Prince of Persia, joacă rolul căpitanului Colter Stevens. El se trezeşte într-un tren de navetişti din Chicago impersonând un anume Sean. O bombă explodează după 8 minute şi el îşi revine într-o cameră a unui laborator. Aici află de Source Code, un program care-i permite să intre în pielea unei alte persoane şi să retrăiască ultimele minute din viaţa sa. I se comandă astfel de către Carol Goodwin (Vera Farmiga) să-l găsească pe călătorul din tren care a detonat bomba. În acest thriller SF îi vom vedea şi pe Michelle Monaghan (Eagle Eye) şi Jeffrey Wright (Blackout).

The Mechanic

Data lansării: 28 ianuarie 2011

Filme noi 2011 - ce filme bune vedem în 2011Dacă sunteţi pasionaţi de filmele de acţiune, The Mechanic va fi probabil unul din primele pe care le veţi urmări în 2011. Prezenţa lui Jason Statham în rolul unui asasin de elită garantează un nivel ridicat de suspans şi adrenalină. Uciderea mentorului şi prietenului său Harry (Donald Sutherland) îl face să plece pe urmele asasinilor, alături de fiul impulsiv al lui acestuia, Steve (Ben Foster). Codul strict al asasinilor trebuie încălcat şi Arthur Bishop, personajul principal, ajunge să confrunte cu complicaţii în misiunea sa. Trailer-ul de mai jos ne face să credem că The Mechanic va fi unul din filmele bune de acţiunie din 2011.

Mission: Impossible – Ghost Protocol

Data lansării: 16 decembrie 2011

Nici măcar nu avem un poster sau detalii despre acţiunea din acest titlu al seriei Mission: Impossible, însă avem poze cu Tom Cruise în vârful celei mai înalte clădiri din lume, Burj Khalifa din Dubai. Se pare că el a filmat acolo o parte din pelicula plină de acţiune al cărei buget este estimat la 140 de milioane de dolari. Nu avem trailer momentan, iar data de lansare ar putea fi modificată. Va trebui să ne mulţumim doar cu o imagine a actorului la 828 de metri altitudine. Acesta este ultimul titlu din lista de filme noi din 2011 pe care-l prezentăm aici.

Nu avem pretenţia să fi trecut în revistă toate filmele bune din 2011. Lista este destul de scurtă şi poate fi îmbogăţită de cititori în căsuţa de comentarii de mai jos. Filmele au fost alese în funcţie de distribuţie şi regizor şi este foarte posibil ca preferinţele autorului să nu se potrivească cu cele ale cititorilor. Am lăsat deoparte o serie de titluri interesante, dar care nu au fost confirmate pentru anul viitor. În final vă invităm să ne sugeraţi ce alte filme bune din 2011 ar putea fi incluse în această listă.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News