Harry Potter and the Order of Phoenix în curând şi în România

06.07.2007
Harry Potter and the Order of Phoenix în curând şi în România

Lord Voldermont"Harry Potter and the Order of Phoenix", al 5-lea film din seria ecranizărilor romanelor scriitoarei JK Rowling, a debutat săptămâna aceasta în cinematografele din Marea Britanie. Fanii români vor mai avea însă de aşteptat, premiera în România urmând să aibă loc abia pe 20 iulie.

Povestea ne duce pe urmele adolescentului acum Harry Potter (Daniel Radcliffe), revenit la studiu la Hogwarts pentru al 5-lea an. După o vacanţă de vară petrecută în rândurile plictisitoarei familii Dursley, Harry aşteaptă cu nerăbdare reîntoarcerea la şcoală şi revederea cu vechii prieteni, Ron (Rupert Grint) şi Hermione (Ema Watson) , si mai ales aflarea noutăţilor legate de Lord Voldemort.

Lucrurile însă nu sunt deloc roz la Hogwarths, povestea reîncarnării vrăjitorului Valdermont fiind muşamalizată. În plus, Dumbledore este înlocuit de o nouă profesoară, Dolores Umbridge, lăsând elevii nepregătiţi în faţa pericolelor magiei negre. Iar Voldermont este acolo, în aşteptare, gata în a lovi din nou în Harry Potter…

Harry Potter se intoarce

Fanii lui Harry Potter vor regăsi aceleaşi personaje şi locuri îndrăgite, dar totuşi schimbate, în noul episod Harry Potter and the Order of Phoenix. Personajul principal este acum mult mai complex, a devenit un adolescent ajuns la vârsta de 15 ani, marcat de accese de furie, tendinţe de rebeliune şi mai ales de prima iubire

Harry Potter and the Order of Phoenix – Trailer oficial

Mai multe despre peripeţiile prin care vor trece Harry, Ron şi Hermione în lupta contra odiosului Lord Voldemort vom afla în câteva săptămâni, biletele la premieră urmând a se vinde desigur ca pâinea caldă.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News