Netflix permite acum vizionarea offline pe mobil

01.12.2016
Netflix permite acum vizionarea offline pe mobil

Netflix a anunţat că, începând de acum, utilizatorii din toată lumea vor putea descărca conţinutul de pe platformă pentru a-l viziona offline acolo unde nu au o conexiune la internet.

 

Caracteristica este disponibilă în cele mai noi versiuni ale aplicaţiilor pentru Android şi iOS ale Netflix. Conţinutul nu poate fi descărcat pe laptop sau desktop.

 

Deocamdată nu toate titlurile din Netflix pot fi descărcate, dar lista celor disponibile va continua să crească în perioada următoare. Asta deoarece compania trebuie să primească acordul partenerilor săi din diferite zone ale lumii.

Potrivit unui purtător de cuvând al Netflix, cei care călătoresc peste hotare vor putea descărca conţinut care nu este disponibil în ţara lor. Mai mult, titluri descărcate deja s-ar putea să nu poată fi vizionate în statul vizitat. Totul depinde de aspectele legale dintre Netflix şi partenerii săi furnizori de conţinut. Asta înseamnă că atunci când te întorci, de exemplu, din Marea Britanie în România, s-ar putea să nu poţi viziona aici conţinutul descărcat acolo.

 

 

În cazul în care nu sunt văzute, clipurile descărcate vor dispărea după mai puţin şapte zile din dispozitivul utilizatorului. Unele vor sta doar 48 de ore. Acest aspect depinde şi el de cine este furnizorul conţinutului respectiv. 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult