Orange oferă un stick HDMI pentru vizionarea filmelor de pe smartphone pe ecranul televizorului

Orange oferă un stick HDMI pentru vizionarea filmelor de pe smartphone pe ecranul televizorului

Disponibil abonaţilor serviciului Orange TV prin satelit, cât şi cei care urmăresc Orange TV pe dispozitivele mobile, stickul Orange TV poate fi folosit pentru a viziona direct pe ecranul televizorului filmele, emisiunile, serialele sau canalele TV disponibile în aplicaţia Orange TV Go, cât şi fotografiile, melodiile sau filmele stocate în memoria smartphone-ului sau a tabletei.

Pentru folosire, stickul Orange TV trebuie introdus la portul HDMI al televizorului, respectiv conectat la unul din porturile USB pentru alimentare. Folosind un smartphone sau tabletă conectată la reţeaua WiFi, instalăm aplicaţia „stick Orange TV” (disponibilă gratuit) şi conectăm stick-ul HDMI la aceeaşi reţea. Selecţia canalului TV sau filmul dorit pentru vizionare se face cu ajutorul aplicaţiei „Orange TV Go” sau a altor aplicaţii compatibile,  respectiv apăsând butonul „difuzare pe televizor”.

Orange oferă un stick HDMI pentru vizionarea filmelor de pe smartphone pe ecranul televizorului

Stickul Orange TV este disponibil clienţilor care au un abonament de mobil Orange sau un abonament TV Local HD sau Local HD+, putând fi achiziţionat la preţul de 40 euro, cu TVA. În schimb, clienţii care au deja contractat un abonament Orange TV World HD, World HD+, Universe HD sau Universe HD+ pot obţine stickul Orange TV la preţul de 16 euro, cu TVA.

Cumpărătorii care achiziţionează un stick Orange TV până la data de 31 august au parte de o ofertă specială, primind gratuit timp de 3 luni opţiunea World HD Go, cu acces la peste 45 de canale TV româneşti şi internaţionale şi peste 500 de filme şi seriale prin Movie Go Unlimited. Tot acest conţinut poate fi urmărit pe smartphone, tabletă, PC şi pe televizor, cu ajutorul stickului Orange TV. Similar, abonaţii pachetelor World HD şi Universe HD1 primesc timp de 7 luni şi opţiunea Movie Go Unlimited.

Tot până la data de 31 iulie, traficul de internet în Orange TV Go este gratuit pentru toţi clienţii Orange, invitaţi să testeze noul serviciu în această vară folosind reţeaua 4G şi 4G+.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult