OSCAR 2017: Filme nominalizate pe care le poţi accesa legal online

OSCAR 2017: Filme nominalizate pe care le poţi accesa legal online

OSCAR 2017. Mai este puţin timp înainte de evenimentul anului în materie de film, Gala Premiilor Oscar. Multe dintre peliculele nominalizate la ediţia din acest an, care va avea loc pe 26 februarie, sunt disponibile pe Amazon, de unde pot fi închiriate pentru 30 de zile sau cumpărate. „Cartea Junglei” şi „Zootopia” sunt disponibile şi pe HBO GO în România. 

 

Din păcate niciunul dintre titlurile de mai jos nu este disponibil şi în serviciile de streaming video Netflix şi Amazon Prime Video, versiunile pentru România. 

 

OSCAR 2017 – Filme nominalizate la Premii pe care le poţi închiria sau cumpăra pe Amazon:

 

„Deepwater Horizon” – Cu Mark Wahlberg, Kurt Russell şi John Malkovich în rolurile principale, filmul este bazat pe povestea reală a incidentului Deepwater Horizon, în urma căruia a fost contaminat cu petrol Golful Mexicului. Acţiunea se concentrează pe bravura celor care lucrau pe platforma petrolieră şi pe ce au făcut pentru a scăpa cu viaţă din unul dintre cele mai mari dezastre natuarele provocate de om.

 

„Star Trek Beyond” – Într-o misiune de salvare, nava USS Enterprise este atacată de Krall, un duşman de temut al Federaţiei. După ce nava s-a prăbuşit într-o lume necunoscută, echipajul trebuie să îşi unească forţele cu Jaylah, o războinică extraterestră, pentru a scăpa şi a împedica planurile lui Krall.

 

„Hail, Caesar!” – Baird Whitlock (George Clooney) este răpit în timp ce era costumat în Julius Caesar pentru piesa „Hail Caesar!”. Răpitorii cer 100.000 de dolari pentru a-l elibera pe actor. Printre personaje se mai numără unele jucate de Josh Brolin, Scarlett Johansson şi Channing Tatum.

 

„Sully” – Bazat tot pe o poeveste reală, filmul, care îl are în rolul principal pe Tom Hanks, spune povestea pilotului „Sully” Sullenberger. Acesta a reuşit să aterizeze cu succes un avion de pasageri în Fluviul Hudson, salvând viaţa celor 155 de pasageri aflaţi la bord. O anchetă ulterioară riscă însă să-i distrugă reputaţia pilotului.

 

„Zootopia” – Zootopia este o metropolă locuită de animale. Când Judy Hopps ajunge primul iepure care devine poliţist, ea este determinată să arate ce poate preluând un caz misterios.

 

 

„The Jungle Book” – Este povestea lui Mowgli, care este crescut de o haită de lupi. Vocea ursului este cea a lui Bill Murray, iar cea a panterei negre cea a lui Ben Kingsley. Mowgli află că tigrul Shere Khan vrea să elimine toţi oameni, deoarece îi consideră o ameninţare.

 

„Florence Foster Jenkins” – Bazat pe o poveste reală, filmul urmăreşte încercarea unei femei cunoscută în cercurile înalte din New York (jucată de Meryl Streep) de a deveni o cântăreaţă faimoasă, în ciuda faptului că nu are voce.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult