PCRocks, un Studio Portabil de Înregistrări pentru muzicieni

15.05.2007
PCRocks, un Studio Portabil de Înregistrări pentru muzicieni

Muzicienii din ziua de azi par adevăraţi împătimiţi ai gadget-urilor, dar între noi fie vorba, cine nu este? Tehnologia ce ajută să fim mereu conectaţi la informaţie, iar timpul de răspuns joacă un rol semnificativ în succesul unei afaceri, fie ea şi una de natură creativă. Din acest motiv nu este de mirare că designerii îşi îndreaptă din ce în ce mai mult atenţia către muzicieni, unul dintre conceptele apărute fiind PCRocks, marketat drept un Studio Portabil de Înregistrări.

PCRocks este un proiect al designer-ului Prashant Chandra şi integrează cu succes elemente cheie care facilitează lucrul artiştilor cu programele de editare şi compunere a viitoarelor hituri. Aici mă refer la microfon de calitate, webcam integrat (pentru conferinţe cu ceilalţi membrii ai formaţiei) şi nu în ultimul rând o tabletă grafică ce facilitează operaţiile de drag-and-drop şi selecţia notelor muzicale de pe portativ.

PCRocks

PCRocks are un design care va atrage cu siguranţă tinerii şi dacă va ajunge vreodată în fază de producţie cu siguranţă se va dovedi o unealtă utilă pentru tinerii muzicieni.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News