RCS&RDS a inclus în grilă noi programe HD

RCS&RDS a inclus în grilă noi programe HD

Update: RCS a inclus în grila sa un nou post AXN, numit Spin. Este un post dedicat tinerilor cu vârste între 19 şi 25 de ani.

După creşterea vitezelor de download şi upload pentru clienţii Digi Net, RCS&RDS mai face o surpriză plăcută şi utilizatorilor serviciilor de televiziune digitală prin cablu.

Astfel, începând de miercuri, grila de programe a RCS&RDS include patru noi programe HD – HBO Comedy HD, Cinemax HD, AXN HD şi Digi Sport 3 HD, disponibile în pachetele de televiziune digitală prin calblu.

Abonaţii serviciilor DIgi TV prin cablu pot viziona Digi Sport 3 HD, AXN HD, HBO Comedy HD şi Cinemax HD, fără costuri suplimentare. Pentru a urmări HBO Comedy HD şi Cinemax HD, clienţii trebuie să aibă însă activate extraopţiunile HBO sau HBO MaxPack. Abonaţii care utilizează CAM-uri HD, precum şi cei care deţin decodoare HD, dar nu vizualizează automat noile televiziuni în grilă, vor trebui să facă o scanare automată a grilei pentru recepţionarea celor patru noi programe în format HD.

RCS&RDS a inclus în grilă noi programe HD

„Continuăm strategia de a le oferi clienţilor noştri conţinut diversificat şi relevant, pentru a satisface preferinţele întregii familii. Totodată, calitatea superioară a imaginii HD aduce un avantaj în plus clienţilor noştri când vizionează producţiile cinematografice oferite de AXN HD, HBO Comedy HD, Cinemax HD, dar şi atunci când urmăresc cu emoţie cele mai importante competiţii sportive interne şi internaţionale”, a declarat Valentin Popoviciu, directorul de dezvoltare al RCS&RDS.

Află mai multe detalii despre preţurile abonamentelor Digi TV şi alte serviciu din oferta RCS&RDS, din materialul publicat pe ZF.ro

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult