Serialul de animaţie South Park se vede gratuit pe Internet

Serialul de animaţie South Park se vede gratuit pe Internet

Fanii South Park sunt în culmea fericirii după ce realizatorii seriei, Matt Stone şi Trey Parker, au anunţat că toate episoadele popularului serial de animaţie vor putea fi vizionate gratuit pe Internet. South Park Digital Studios este site-ul pe care poate fi vizionat gratuit serialul. Pe acelaşi site sunt prezente şi alte materiale legate tot de South Park, precum jocuri flash şi o secţiune de download.

Tributul pe care utilizatorii trebuie să-l plătescă pentru vizionarea gratuită a serialului constă în reclamele difuzate. Însă este un preţ mic, ţinând cont că sunt difuzate doar trei reclame scurte pe parcursul unui episod. Cel puţin deocamdată. Oricum şi la televizor serialul era întrerupt de reclame, ba chiar mai multe.

Este clar că odată cu creştere vitezelor conexiunilor la Internet, acesta devine un rival din ce în ce mai puternic pentru televiziunea clasică. Cu timpul, din ce în ce mai multe emisiuni şi seriale TV îşi vor găsi locul online. Şi oricum, producătorii nu au decât de câştigat. În loc să-şi găsească serialele pe trackerele de BitTorrent, mai bine le difuzează ei gratuit, obţinând astfel şi un profit bun din reclame.

South Park

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News