Un tânăr a dat în judecată un actor celebru după ce acesta i-a folosit numărul de telefon într-un film

Un tânăr a dat în judecată un actor celebru după ce acesta i-a folosit numărul de telefon într-un film

Actorul Shakib Khan, o celebritate în Bangladesh, a fost dat în judecată de un tânăr după ce numărul de telefon al acestuia a apărut într-o scenă dintr-un film recent al vedetei. Pelicula, numită „Rajneeti”, a fost lansată pe 25 iunie 2017.

În timpul unei scene, actorul a dictat numărul de telefon, ales la întâmplare de echipa de producţie. Acesta a apărut şi pe ecranul unui iPhone. Din nefericire, acesta aparţinea lui Ijajul Mia, un şofer de ricşă motorizată din satul Jatrapasha. Mia spune că viaţa lui s-a transformat într-un coşmar, deoarece în doar cinci zile a primit mai mult de 500 de apeluri de la fanele înfocate ale actorului. „Zi de zi primesc sute de apeluri, în special de la fanele lui Shakib Khan. Îmi spun ‘Bună, Shakib. Sunt una dintre fanele tale. Ai două minute să vorbeşti cu mine?’”, a declarat Mia pentru AFP.

Mai mult, soţia lui Ijajul Mia a început să îl suspecteze pe tânăr că are aventuri extraconjugale. La un moment dat o fană a ajuns chiar la casa lui, iar termerile nevestei au crescut. Aceasta a părăsit chiar locuinţa comună pentru câteva zile. Cei doi sunt căsătoriţi de curând şi au o fetiţă. 

Cazul va fi judecat pe 18 decembrie în acest an. Khan nu a făcut declaraţii şi nu se ştie nici ce despăgubiri doreşte Mia de la actor. ă,>

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult